ANNONSE

Kongen åpner Ahus

Kongen åpner Ahus

 

6. november åpner Kong Harald det nye Akershus universitetssykehus.

Tekst:

Publisert:

- Vi gleder oss veldig til kongen kommer, og holder nå på å planlegge programmet for markeringen, sier kommunikasjonssjef Cindy B. Empaynado.

Akershus universitetssykehus flytter inn i nytt sykehus 1. oktober, men den offisielle åpningen inntreffer først 6. november med Kong Harald som hedersgjest.

- Det er alltid morsomt med celebert besøk og vi gleder oss til å ta imot han og vise fram vårt flotte moderne sykehus, sier kommunikasjonssjef Empaynado.

Vennene på plass

Leder for nystartede Ahus Venner, Siri Juster (Ammerud), garanterer at venneforeningen vil være på plass når kongen kommer.

- Vi synes det er veldig spennende at Kong Harald åpner Ahus. Det er et helt fantastisk sykehus med all ekspertise.

- Det er en ære at kongen kommer, sier Juster.

PS! Akers Avis Groruddalen presenterte den nystartede foreningen Ahus Venner i avisa fredag 5. september.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

ANNONSE
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
ANNONSE