Kraftig brann i Stovner senter

Kraftig brann i Stovner senter

 

To leiligheter sto i full fyr da brannvesenet ankom Stovner senter 1.

Tekst:

Publisert:

- Brannen startet i den ene leiligheten og spredte seg, via balkongen, til naboleiligheten. Brannen er nå slukket og brannvesenet holder på med utlufting. Det er for tidlig å si noe om hvor i leiligheten brannen startet og hva som er brannårsaken. Dette vil bli etterforsket, sier politiets innsatsleder på stedet, Thor Ferdinandsen.

Ingen skadd

Ingen ble skadd i brannen, men de som bor i Stovner senter 1 ble evakuert.

- Det er vanskelig å ha full kontroll over evakueringen fordi mange hadde evakuert leilighetene sine selv før vi kom til stedet, men vi har gått gjennom leilighetene og ingen befinner seg i de to som brant, sier Ferdinandsen. 

Det var mange skuelystne som kom til stedet da de så kraftig røyk på baksiden av senteret.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.