ANNONSE

Kritiske til bemanningsplan

Kritiske til bemanningsplan

 

Samarbeidsorganet for kirkene i Gamle Oslo stiller seg kritiske til ny bemanningsplan.

Tekst:

Publisert:

I en uttalelse på ti punkter fra Samarbeidsorganet (SO) for kirkene i Gamle Oslo til kirkevergens forslag til bemanningsplan for alle de fem prostiene i Oslo, stiller man seg gjennomgående kritiske til det forslag en arbeidsgruppe kirkevergen i Oslo (Valgerd Svsrstad Haugland) har nedsatt for å se på bemanningssituasjonene.

Bakteppet til forslaget til ny bemanningsplan er en stadig dårligere situasjon for Oslo-kirkene.

I en rapport fra en arbeidsgruppe nedsatt av kirkevergen, slår man blant annet fast at det må en betydelig omorganisering til for å få mer ut av ressursene.

 Klikk her for å laste ned uttalelsen.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE