Kritiske til framdriften

Kritiske til framdriften

 

Bydel Stovner er kritiske til at etableringen av kunstgressbane på Rommen nok en gang er utsatt.

Tekst:

Publisert:

Under morgendagens møte i bydelsutvalget på Stovner, foreslår bydelsdirektør Maria Brattebakke at bydelsutvalget stiller seg kritiske til de stadige utsettelsene av kunstgressbanen.

I slutten av januar mottok bydelen et brev fra idrettsetaten om status for prosjektet, hvor de er opplyses om at prosjektet nok en gang er utsatt blant annet med en  begrunnelse i at området ligger på en gammel søppelfylling.

Opprinnelig skulle anlegget stå ferdig i juni, men nå ser det ikke ut som anlegget står ferdig før i august.

- Arbeidene skulle vært på begynt i september, men er fremdeles ikke startet. Nå må de vente til snøen forsvinner, men ekspertuttalelser vi har innhentet sier at det er mulig å få den ferdig til sommeren hvis man går inn får det, sier bydelsutvalgets leder, Karl P. Olsen (Ap).

- Når grunnarbeidene er ferdig, så kan de bare legge på kunstgresset.

Saken var oppe på møte i Arbeidsutvalget tidligere denne måneden, der var det enighet om at bydelen nå må komme med en uttalelse.

- Alle partier var enige i Arbeidsutvalget, så mest sannsynlig går hele bydelsutvalget inn for denne uttalelsen, sier Olsen

Bydelsutvalgets møte starter klokka 1800 med åpen halvtime.

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser. Tirsdag ble to ungdommer på 19 og 20 år pågrepet ...

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.