ANNONSE

Kroken på døra for småbarnehagene

Småbarnehagene Humla, Blåsletta og Huken natur­barnehage blir flyttet inn i større barnehager i løpet av 2011.

Tekst:

Publisert:

 Det betyr med andre ord at de legges ned i sin nåværende form.

- Barnehagene Humla og Blåsletta flyttes inn i Grorud midlertidige barnehage. Vi ser for oss at de skal til Grorud barnehage når den står ferdig, sier bydelsdirektør Jagmann.

Flyttingen til brakkebarnehagen i Ammerud-dumpa skjer i august 2011. Lokalene Humla bruker i dag skal huse dagtilbud etter skoletid når barnehagen flytter ut.

 

Til kollen

Huken naturbarnehage, som i dag ligger i atriumhusene, flyttes til Ammerudkollen barnehage alle­rede fra nyttår.

- Huken bli egen avdeling i Ammerudkollen barnehage. Tilbu­det barna har i dag blir videreført, og de vil fortsatt ha lavvoen sin, sier Jagmann.

Han begrunner avgjørelsen med at Ammerudkollen barnehage har 15 ledige plasser, og at det er god barnehagedekning i denne delen av bydelen. 

Allerede i 2007 behandlet bydelspolitikerne en sak om at småbarnehagene skulle flyttes inn i større barnehageprosjekter en gang i fremtiden.

Den gang vakte dette stor frustrasjon og skapte mange frustrasjoner blant foreldrene i spesielt Huken naturbarnehage. Blant annet fordi foreldrene ville ha et alternativ til de store barnehagene. 

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE