ANNONSE

Krompen i rally på Økern

Krompen i rally på Økern

 

Kronprins Haakon var blant deltagerne da et nullutslippsrally fra Oslo til Stavanger startet på Økern i dag.

EVS Viking Rally er et rally for nullutslippsbiler, og startskuddet gikk på Økern i dag.

Kronprinsen var med på åpningen, og blant deltagerne i rallyet er Henning Solberg og Leilani Münter, en av USAs raskeste kvinnelige racingførere. Startflagget ble løftet av Samferdselsminister Liv Signe Navarsete.

Det kåres vinnere i tre forskjellige klasser; elbil, hydrogenbil og plugg inn-hybrid.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE