Kronet til ballets dronning

Kronet til ballets dronning

 

Øyafestivalen er kanskje i ferd med å sige ut av bakhodet til mange av oss, men det er alltid hyggelig med minner fra sommeren. Kroningen av Robyn er vel ett.

Tekst:

Publisert:


Blant regn, sol, øl og vin, musikk i hopetall og stemning til himmels ble Robyn kronet til dronningen av Øyafestivalen. Etter konserten på Enga ble hun skamrost av et samlet pressekorps.

Ingen tvil om at den svenske pop-yndlingen gjorde inntrykk på alle og enhver som stod mellom vannspeilet og hovedscena i Middelalderparken. Fra den mest uskyldige takt-tramping til voldsomme utsvevende dansehysteri - var du der, stod du ikke stille.

Som vi bruker å skrive - superlativene haglet.

Robyn gikk imidlertid en god konkurranse om dronningtittelen i møte før sin konsert, da M.I.A allerede hadde tatt øyapublikummet med storm med sitt postmoderne show av en konsert et par dager før. Mange bestrider kroningen direkte.

Blant annet kan du lese om Jason og Anna fra Abu Dabi som mener M.I.A. var høydepunktet.

Vi møtte også en gjeng frivillige som heller så på Iggy and the Stooges som sin personlige peak.

Siste nytt i Nyheter

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

 
Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.

Google Maps

Politiet melder på Twitter om at en person skal være påkjørt av tog på Haugenstua midt på dagen. Som følge av dette ble all togtrafikken stoppet på stedet.

Rolig påske i Groruddalen

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.