Kronet til ballets dronning

Kronet til ballets dronning

 

Øyafestivalen er kanskje i ferd med å sige ut av bakhodet til mange av oss, men det er alltid hyggelig med minner fra sommeren. Kroningen av Robyn er vel ett.

Tekst:

Publisert:

Blant regn, sol, øl og vin, musikk i hopetall og stemning til himmels ble Robyn kronet til dronningen av Øyafestivalen. Etter konserten på Enga ble hun skamrost av et samlet pressekorps.

Ingen tvil om at den svenske pop-yndlingen gjorde inntrykk på alle og enhver som stod mellom vannspeilet og hovedscena i Middelalderparken. Fra den mest uskyldige takt-tramping til voldsomme utsvevende dansehysteri - var du der, stod du ikke stille.

Som vi bruker å skrive - superlativene haglet.

Robyn gikk imidlertid en god konkurranse om dronningtittelen i møte før sin konsert, da M.I.A allerede hadde tatt øyapublikummet med storm med sitt postmoderne show av en konsert et par dager før. Mange bestrider kroningen direkte.

Blant annet kan du lese om Jason og Anna fra Abu Dabi som mener M.I.A. var høydepunktet.

Vi møtte også en gjeng frivillige som heller så på Iggy and the Stooges som sin personlige peak.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.