Er det sommer,
vår eller påske?

Er det sommer, <BR>vår eller påske?

FLERE SOM HAR KOST SEG: Denne haugen med engangsgriller og søppelposer viser at det er flere som tatt turen til Steinbruvann for å slikke sol i helgen.

Det er ikke lenge siden det snødde, men i helgen kom sommeren så å si over natta. Turen gikk til Steinbruvann for en liten stemningsrapport.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.03.2017 kl 11:31

Gallup

Hender det at du velger en enkel løsning og lar søppelet ditt ligge?

Nei, aldri
Ja, beklageligvis
Tror ikke det

Vis resultat

Våren og sommeren har nesten alt kommet, i hvert fall hvis man tar en titt på gradestokken, men likevel er det 14 dager til påske. Er det sånn at sommeren kom litt for tidlig og påsken litt for sent, eller har vi mer snø i vente?

At det har vært full vårstemning i helgen tok ikke lang tid å finne ut. Bare etter å ha gått noen meter opp mot Steinbruvann sto man plutselig ansikt til ansikt med en haug av engangsgriller og søppelposer. Det var sikkert hyggelig der og da, men nå er det ikke så veldig ålreit…

Så er det sommer, vår eller påske? Svaret får du i Vannposten i morgen.

Du kan lese eAvisen fra klokka 06.00 onsdag. Hvis du klarer å vente, kommer papiravisen med postmannen litt utpå ettermiddagen.

Siste nytt i Kultur

Underholdt biblioteket <BR>med historie

Anne Fikkan fra Groruddalen historielag og forfatter Marianne Teie møtte opp på Bjerke bibliotek for å formidle to gamle historier. Den ene lokal og den andre familiær.

Klar for kulturfest

Lindeberg kulturens venner er klar for å arrangere årets kulturfestival i pinsehelgen.

 
Ellingsrudåsen imponerer med sirkus – igjen

Elevene på 6. trinn på Ellingsrudåsen skole har de siste to månedene vært i sirkus-verden. Sist tirsdag viste de fram alt fra tryllekunster til akrobatikk og klovneri i forestillingen «Cirkus El Perfecto».

Miljøgaten trenger en motorveitunnel!

Det var et interessant møte i Grorud samfunnshus den 4. mai.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.