Er det sommer,
vår eller påske?

Er det sommer, <BR>vår eller påske?

FLERE SOM HAR KOST SEG: Denne haugen med engangsgriller og søppelposer viser at det er flere som tatt turen til Steinbruvann for å slikke sol i helgen.

Det er ikke lenge siden det snødde, men i helgen kom sommeren så å si over natta. Turen gikk til Steinbruvann for en liten stemningsrapport.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.03.2017 kl 11:31

Gallup

Hender det at du velger en enkel løsning og lar søppelet ditt ligge?

Nei, aldri
Ja, beklageligvis
Tror ikke det

Vis resultat

Våren og sommeren har nesten alt kommet, i hvert fall hvis man tar en titt på gradestokken, men likevel er det 14 dager til påske. Er det sånn at sommeren kom litt for tidlig og påsken litt for sent, eller har vi mer snø i vente?

At det har vært full vårstemning i helgen tok ikke lang tid å finne ut. Bare etter å ha gått noen meter opp mot Steinbruvann sto man plutselig ansikt til ansikt med en haug av engangsgriller og søppelposer. Det var sikkert hyggelig der og da, men nå er det ikke så veldig ålreit…

Så er det sommer, vår eller påske? Svaret får du i Vannposten i morgen.

Du kan lese eAvisen fra klokka 06.00 onsdag. Hvis du klarer å vente, kommer papiravisen med postmannen litt utpå ettermiddagen.

Siste nytt i Kultur

Vinteren slo tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.