Gikk du fem på?

Gikk du fem på?

BARE EN SPØK: Akers Avis Groruddalens lille aprilsnarr har selvfølgelig ikke rot i virkeligheten. FOTO: Aspelin Ramm

Akers Avis Groruddalen hadde i dag en liten aprilsnarr gjemt inn i ellers seriøse artikler. Har du fått med deg hvem av artiklene som bare er noe lureri?

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.04.2016 kl 12:52

Det var selvsagt Aspelin Ramm AS og senterdirektør på Alna senter, Hans Georg Helberg, som lurte noen av leserne våre trill rundt med sin lovnad om å bygge en svevebane, såkalte Alnabanen, fra Tjuvholmen til Alna senter.

En svevebane i seg selv er ikke noe å spøke med. Faktisk viser det seg å være en miljøvennlig og praktisk reiseteknologi som man i dag blant annet finner i Tyskland.

Likevel er det selvsagt ikke slik at Aspelin Ramm og Alna senter ønsker å satse på en svevebane som går innom alle fasiliteter og eiendommer som er i deres besittelse. Helberg har selvsagt heller ikke noe ønske om å sabotere utbyggingen av Ahusbanen.

Fikk du ikke med deg artikkelen? Den finner du her.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Åpner sommerkafé <BR>på Stovner

Gjengen fra Haugenstua skal sammen med diakonene i Høybråten, Fossum og Stovner menighet drive kafé utenfor Frivillighetssentralen i hele juli måned.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

 
Kamzy vendte hjem

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam har selv gått på Rødtvet skole, og skolen var stolte av å kunne ønske henne «velkommen tilbake» på Norges nasjonaldag.

– Flott at så mange stiller opp

Rektor Katrine Sølvberg på Nordtvet skole startet feiringen med noen velvalgte ord før hun tok med seg resten av gjengen ned til sentrum.

17. mai 2017 i Oslo sentrum 

Ammerud skole fikk gå som nummer fire i barnetoget i sentrum i år fordi skolen fyller 50 år. Bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide ble med på den regnfulle turen forbi slottet.