ANNONSE

Gikk du fem på?

Gikk du fem på?

BARE EN SPØK: Akers Avis Groruddalens lille aprilsnarr har selvfølgelig ikke rot i virkeligheten. FOTO: Aspelin Ramm

Akers Avis Groruddalen hadde i dag en liten aprilsnarr gjemt inn i ellers seriøse artikler. Har du fått med deg hvem av artiklene som bare er noe lureri?

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.04.2016 kl 12:52

Det var selvsagt Aspelin Ramm AS og senterdirektør på Alna senter, Hans Georg Helberg, som lurte noen av leserne våre trill rundt med sin lovnad om å bygge en svevebane, såkalte Alnabanen, fra Tjuvholmen til Alna senter.

En svevebane i seg selv er ikke noe å spøke med. Faktisk viser det seg å være en miljøvennlig og praktisk reiseteknologi som man i dag blant annet finner i Tyskland.

Likevel er det selvsagt ikke slik at Aspelin Ramm og Alna senter ønsker å satse på en svevebane som går innom alle fasiliteter og eiendommer som er i deres besittelse. Helberg har selvsagt heller ikke noe ønske om å sabotere utbyggingen av Ahusbanen.

Fikk du ikke med deg artikkelen? Den finner du her.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Best på sentret

Årets butikk på Alna senter for 2016 er kåret. Det ble Oslo Dyrebutikk.

ANNONSE
Siste skoleavslutning på Gran

I forbindelse med nedleggelsen av Gran skole holdt skolen en stor avslutningskonsert i skolegården nest siste skoledag. Etter sommerferien flytter elevene over til Haugen skole.

 
Bare ett år igjen

Anna Maria Sørensen (17), Marcus Bratholm Sjølie (17) og Vilde Christine Tunheim (17) kan nå legge to fantastiske år på Natur videregående skole bak seg. Nå er det sommerferie, før de begir seg ut på siste året.

Vant pris for faglig og <BR>sosialt engasjement

Nikolas Emil Martinsen (19) går ut av Hellerud videregående skole og inn i sommerferien med Rotaryprisen.

Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

 
ANNONSE