Gikk du fem på?

Gikk du fem på?

BARE EN SPØK: Akers Avis Groruddalens lille aprilsnarr har selvfølgelig ikke rot i virkeligheten. FOTO: Aspelin Ramm

Akers Avis Groruddalen hadde i dag en liten aprilsnarr gjemt inn i ellers seriøse artikler. Har du fått med deg hvem av artiklene som bare er noe lureri?

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.04.2016 kl 12:52

Det var selvsagt Aspelin Ramm AS og senterdirektør på Alna senter, Hans Georg Helberg, som lurte noen av leserne våre trill rundt med sin lovnad om å bygge en svevebane, såkalte Alnabanen, fra Tjuvholmen til Alna senter.

En svevebane i seg selv er ikke noe å spøke med. Faktisk viser det seg å være en miljøvennlig og praktisk reiseteknologi som man i dag blant annet finner i Tyskland.

Likevel er det selvsagt ikke slik at Aspelin Ramm og Alna senter ønsker å satse på en svevebane som går innom alle fasiliteter og eiendommer som er i deres besittelse. Helberg har selvsagt heller ikke noe ønske om å sabotere utbyggingen av Ahusbanen.

Fikk du ikke med deg artikkelen? Den finner du her.

Nøkkelord

Siste nytt i Kultur

Hverdagshelten inviterte <BR>til fest på hjemmet

Sykehjemsprest Ellen Kolb-Schiager bruker pengene hun mottak sammen med prisen «Groruddalens hverdagshelt 2016» på fest for beboerne og ansatte på Furusethjemmet.

Bygg fordelingskryss <BR>mellom tre tunneler

Debatten rundt den planlagte Manglerudtunnelen med utløp i Breivollveien, som så skal gjøres om til en del av E6, pågår for fullt.

 
Lysere tider for loppemarkedet

For noen år siden endret Lindebergskolenes musikkorps strategi på loppemarkedene sine. Det har vist å lønne seg.

Lader opp med arbeidersanger

For 22. gang inviteres det til allsangkveld kvelden før dagen. I år er det leder Frode Jacobsen i Oslo Arbeiderparti som skal holde kveldens appell.

Dobbelt jubileum <BR>og nytt soloalbum

Finn Kalvik runder 70 og feirer sitt 50-årsjubileum som artist med albumet «Ingen vei hjem» – en vei som startet i Stjerneblokkene på Grorud!