Julehilsen fra politiet

Julehilsen fra politiet

JUL: Stasjonssjef John Roger Lund på Stovner politistasjon ønsker alle groruddøler en riktig god jul.


Stovner politistasjon ønsker alle medborgere en riktig god jul og takker for samarbeid i året som gikk. Stasjonssjef John Roger Lund ønsker å utfordre Groruddøler til å finne ut hva de ønsker seg av politiet sitt fremover.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.01.2017 kl 10:51

Lund er glad for det gode samarbeidet de har hatt i Groruddalen dette året.

– Vi har hatt et utrolig godt samarbeid. Jeg er også interessert i å vite hva medborgerne vil ha av oss i året som kommer. Nå har vi spurt dem om hjelp, men hva er det egentlig de ønsker seg av oss som politi?

Han vil gjerne utfordre befolkningen.

– Hva ønsker man mer av fra Stovner politistasjon? Vi kan snu oss rundt ganske fort. Jeg lurer på hva folk tenker, om vi er nok ute på fotpatrulje og hvordan de opplever oss, sier han.

– Og så ønsker jeg alle medborgerne en riktig god jul.

Siste nytt i Kultur

Vinteren slo tilbake

Groruddalen våknet opp til full vinter på mandag.

Klar for missefinale

Yasmin Osee Aakre (27) er videre til finalen i Miss Norway andre året på rad. Nå er hun forberedt på å gi alt for å nå helt til topps.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Har eldres <BR>helse i fokus

Rødtvet seniorsenter er opptatt av livskvalitet, hvor ernæring og sosiale relasjoner er viktige punkter. Nå skal sentrets frivillige og brukere få servert mat og foredrag som et hjelpemiddel på veien.

Furusetspeiderne <BR>lager dragefestival

Det blir drager og gratis bøker når Furusetspeiderne kommer til Furuset kirke.