Julehilsen fra politiet

Julehilsen fra politiet

JUL: Stasjonssjef John Roger Lund på Stovner politistasjon ønsker alle groruddøler en riktig god jul.


Stovner politistasjon ønsker alle medborgere en riktig god jul og takker for samarbeid i året som gikk. Stasjonssjef John Roger Lund ønsker å utfordre Groruddøler til å finne ut hva de ønsker seg av politiet sitt fremover.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.01.2017 kl 10:51

Lund er glad for det gode samarbeidet de har hatt i Groruddalen dette året.

– Vi har hatt et utrolig godt samarbeid. Jeg er også interessert i å vite hva medborgerne vil ha av oss i året som kommer. Nå har vi spurt dem om hjelp, men hva er det egentlig de ønsker seg av oss som politi?

Han vil gjerne utfordre befolkningen.

– Hva ønsker man mer av fra Stovner politistasjon? Vi kan snu oss rundt ganske fort. Jeg lurer på hva folk tenker, om vi er nok ute på fotpatrulje og hvordan de opplever oss, sier han.

– Og så ønsker jeg alle medborgerne en riktig god jul.

Siste nytt i Kultur

Underholdt biblioteket <BR>med historie

Anne Fikkan fra Groruddalen historielag og forfatter Marianne Teie møtte opp på Bjerke bibliotek for å formidle to gamle historier. Den ene lokal og den andre familiær.

Klar for kulturfest

Lindeberg kulturens venner er klar for å arrangere årets kulturfestival i pinsehelgen.

 
Ellingsrudåsen imponerer med sirkus – igjen

Elevene på 6. trinn på Ellingsrudåsen skole har de siste to månedene vært i sirkus-verden. Sist tirsdag viste de fram alt fra tryllekunster til akrobatikk og klovneri i forestillingen «Cirkus El Perfecto».

Miljøgaten trenger en motorveitunnel!

Det var et interessant møte i Grorud samfunnshus den 4. mai.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.