ANNONSE

Pusser opp kjøkkenet

Pusser opp kjøkkenet

GLAD: Kent-Rune Grande (midten) ble veldig glad for overraskelsen om IKEA nabofond 2017 av Håvard Horpestad (t.v, IKEA) og Knut Røli fra Bydel Alna. Det er kjøkkenet som trenger en tydelig oppussing.


Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.04.2017 kl 09:24

Kent-Rune Grande trodde Håvard Horpestad fra IKEA og Knut Røli fra bydelen bare skulle se på møteplassen til Furuset Fotball IF. Da ble overraskelsen desto større da hele juryen dukket opp med tildeling av IKEA nabofond for 2017 til en verdi av 25.000 kroner.

– Det er helt glimrende. Vi har søkt ni ganger før, så det er hyggelig at vi ble tenkt på i år, smiler han.

Furuset Fotball startet opp leksehjelp i år, og ønsker derfor at barna får i seg mat før de går hjem, og både før og etter trening. Men kjøkkenet er så utdatert at det er vanskelig å få til.

– Vi begynte med leksehjelp fordi vi ante at juniorjentene vurderte å slutte på grunn av mye jobb hjemme og på skolen. Da måtte vi gjøre noe, forteller Grande.

Nå skal Furuset Fotball IF få flere fra IKEA bort for å se på kjøkkenet og oppholdsrommet.

– Det ligger mye potensial her som jeg vet at våre interiøreksperter vil ta tak i med en gang, smiler Hilde Gro Ødegård.

Nysgjerrig på Furuset Fotball IF? Les her.

Les hele saken i vår eAvis og papirutgave.

Siste nytt i Kultur

Vant pris for faglig og <BR>sosialt engasjement

Nikolas Emil Martinsen (19) går ut av Hellerud videregående skole og inn i sommerferien med Rotaryprisen.

ANNONSE
Tyvstartet med kunstutstilling

Elias (12), Selma (11) og Mathumintha (11) tegnet seg til seier da senterleder ga 6. trinn på Linderud skole i oppgave å tegne sentret om 50 år.

 
Misbah går ut med 20 seksere

Furuset-jenta Misbah Kiran Mahmood (18) kan ta en velfortjent sommerferie. Hun avslutter tre år på Fyrstikkalleen skole med et mildt sagt solid vitnemål.

Saueslipp på sykehjemmet

For tredje året på rad fylles nå innhegningen på Rødtvet sykehjem opp med sauer og høner, til stor begeistring for både beboere og ansatte.

Skamløs motivasjon

Stemningen var god i hallen ved Apalløkka skole da tidligere elev og Skam-skuespiller Ina Svenningdal hadde tatt turen.

 
ANNONSE