Pusser opp kjøkkenet

Pusser opp kjøkkenet

GLAD: Kent-Rune Grande (midten) ble veldig glad for overraskelsen om IKEA nabofond 2017 av Håvard Horpestad (t.v, IKEA) og Knut Røli fra Bydel Alna. Det er kjøkkenet som trenger en tydelig oppussing.


Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.04.2017 kl 09:24

Kent-Rune Grande trodde Håvard Horpestad fra IKEA og Knut Røli fra bydelen bare skulle se på møteplassen til Furuset Fotball IF. Da ble overraskelsen desto større da hele juryen dukket opp med tildeling av IKEA nabofond for 2017 til en verdi av 25.000 kroner.

– Det er helt glimrende. Vi har søkt ni ganger før, så det er hyggelig at vi ble tenkt på i år, smiler han.

Furuset Fotball startet opp leksehjelp i år, og ønsker derfor at barna får i seg mat før de går hjem, og både før og etter trening. Men kjøkkenet er så utdatert at det er vanskelig å få til.

– Vi begynte med leksehjelp fordi vi ante at juniorjentene vurderte å slutte på grunn av mye jobb hjemme og på skolen. Da måtte vi gjøre noe, forteller Grande.

Nå skal Furuset Fotball IF få flere fra IKEA bort for å se på kjøkkenet og oppholdsrommet.

– Det ligger mye potensial her som jeg vet at våre interiøreksperter vil ta tak i med en gang, smiler Hilde Gro Ødegård.

Nysgjerrig på Furuset Fotball IF? Les her.

Les hele saken i vår eAvis og papirutgave.

Siste nytt i Kultur

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Kamzy vendte hjem

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam har selv gått på Rødtvet skole, og skolen var stolte av å kunne ønske henne «velkommen tilbake» på Norges nasjonaldag.

 
– Flott at så mange stiller opp

Rektor Katrine Sølvberg på Nordtvet skole startet feiringen med noen velvalgte ord før hun tok med seg resten av gjengen ned til sentrum.

17. mai 2017 i Oslo sentrum 

Ammerud skole fikk gå som nummer fire i barnetoget i sentrum i år fordi skolen fyller 50 år. Bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide ble med på den regnfulle turen forbi slottet.

Holdt tale sammen

Elevrådsleder Maria Halmø Jahr (15) på Veitvet skole tok med seg venninnen Karen Kate Tejano (16) opp på scenen for å holde tale.