Syklist kolliderte med bil

Syklist kolliderte med bil

 

Politiet tvitret fredag morgen om en syklist som skal ha kollidert med en bilist på Trondheimsveien ved Romsås. Syklisten skal være lettere skadet.

Omtrent klokka 08.00 fredag morgen kolliderte en syklist og en bilist ved Romsås. Syklisten ble kjørt til legevakta med mulig brukket arm. Operasjonsleder Sissel Hansen forklarer at det ikke skjedde noe alvorlig.

– Hva skjedde?

– Politiet fikk inn en melding via AMK, der en bilist hadde ringt inn og sagt han hadde truffet en syklist. Syklisten var oppegående, men hadde smerter i hånda. Det var ikke alvorlig, forteller hun.

Hun ber likevel folk være forsiktige i trafikken.

– Vis hensyn til hverandre, forteller operasjonslederen.

Siste nytt i Kultur

Åpner sommerkafé <BR>på Stovner

Gjengen fra Haugenstua skal sammen med diakonene i Høybråten, Fossum og Stovner menighet drive kafé utenfor Frivillighetssentralen i hele juli måned.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

 
Kamzy vendte hjem

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam har selv gått på Rødtvet skole, og skolen var stolte av å kunne ønske henne «velkommen tilbake» på Norges nasjonaldag.

– Flott at så mange stiller opp

Rektor Katrine Sølvberg på Nordtvet skole startet feiringen med noen velvalgte ord før hun tok med seg resten av gjengen ned til sentrum.

17. mai 2017 i Oslo sentrum 

Ammerud skole fikk gå som nummer fire i barnetoget i sentrum i år fordi skolen fyller 50 år. Bydelsdirektør Øystein Eriksen Søreide ble med på den regnfulle turen forbi slottet.