Syklist kolliderte med bil

Syklist kolliderte med bil

 

Politiet tvitret fredag morgen om en syklist som skal ha kollidert med en bilist på Trondheimsveien ved Romsås. Syklisten skal være lettere skadet.

Omtrent klokka 08.00 fredag morgen kolliderte en syklist og en bilist ved Romsås. Syklisten ble kjørt til legevakta med mulig brukket arm. Operasjonsleder Sissel Hansen forklarer at det ikke skjedde noe alvorlig.

– Hva skjedde?

– Politiet fikk inn en melding via AMK, der en bilist hadde ringt inn og sagt han hadde truffet en syklist. Syklisten var oppegående, men hadde smerter i hånda. Det var ikke alvorlig, forteller hun.

Hun ber likevel folk være forsiktige i trafikken.

– Vis hensyn til hverandre, forteller operasjonslederen.

Siste nytt i Kultur

Hverdagshelten inviterte <BR>til fest på hjemmet

Sykehjemsprest Ellen Kolb-Schiager bruker pengene hun mottak sammen med prisen «Groruddalens hverdagshelt 2016» på fest for beboerne og ansatte på Furusethjemmet.

Bygg fordelingskryss <BR>mellom tre tunneler

Debatten rundt den planlagte Manglerudtunnelen med utløp i Breivollveien, som så skal gjøres om til en del av E6, pågår for fullt.

 
Lysere tider for loppemarkedet

For noen år siden endret Lindebergskolenes musikkorps strategi på loppemarkedene sine. Det har vist å lønne seg.

Lader opp med arbeidersanger

For 22. gang inviteres det til allsangkveld kvelden før dagen. I år er det leder Frode Jacobsen i Oslo Arbeiderparti som skal holde kveldens appell.

Dobbelt jubileum <BR>og nytt soloalbum

Finn Kalvik runder 70 og feirer sitt 50-årsjubileum som artist med albumet «Ingen vei hjem» – en vei som startet i Stjerneblokkene på Grorud!