ANNONSE

Syklist kolliderte med bil

Syklist kolliderte med bil

 

Politiet tvitret fredag morgen om en syklist som skal ha kollidert med en bilist på Trondheimsveien ved Romsås. Syklisten skal være lettere skadet.

Omtrent klokka 08.00 fredag morgen kolliderte en syklist og en bilist ved Romsås. Syklisten ble kjørt til legevakta med mulig brukket arm. Operasjonsleder Sissel Hansen forklarer at det ikke skjedde noe alvorlig.

– Hva skjedde?

– Politiet fikk inn en melding via AMK, der en bilist hadde ringt inn og sagt han hadde truffet en syklist. Syklisten var oppegående, men hadde smerter i hånda. Det var ikke alvorlig, forteller hun.

Hun ber likevel folk være forsiktige i trafikken.

– Vis hensyn til hverandre, forteller operasjonslederen.

Siste nytt i Kultur

St. Hans med Jenny Jenssen

Tradisjonen til Lindeberg omsorgssenter med å feire St. Hansaften med sommerkonsert, er en av de tingene som ble med over til Ellingsrudhjemmet.

ANNONSE
Feiret 25 år og sommerferie

Lillomarka barnehage fyller 25 år i år. Det valgte de å markere på sommeravslutningen i barnehagen.

 
Best på sentret

Årets butikk på Alna senter for 2016 er kåret. Det ble Oslo Dyrebutikk.

Siste skoleavslutning på Gran

I forbindelse med nedleggelsen av Gran skole holdt skolen en stor avslutningskonsert i skolegården nest siste skoledag. Etter sommerferien flytter elevene over til Haugen skole.

Bare ett år igjen

Anna Maria Sørensen (17), Marcus Bratholm Sjølie (17) og Vilde Christine Tunheim (17) kan nå legge to fantastiske år på Natur videregående skole bak seg. Nå er det sommerferie, før de begir seg ut på siste året.

 
ANNONSE