ANNONSE

Kulturkveld på Lindeberg

Kulturkveld på Lindeberg

 

Lindebergkulturens venner håper du kommer når de arrangerer kulturkveld neste onsdag.

Tekst:

Publisert:

Leder for Lindebergkulturens venner, Arne Storøy, er mannen som har tatt initiativ til til kulturkvelden onsdag 25. april.

-  Jeg tror det kommer til å bli veldig bra. Forrige gang var det fantastisk, og vi håper å overgå det nå, sier han.

Flere lokale artister står på scenen i gymsalen til Jeriko skole. Sivert Sivertsen, som gikk videre fra UKM Alna, Alnas ungdomskor og dansegruppa Q-pid er bare noen av de som skal sørge for underholdningen.

-  Her kan man få se hva som rører seg på Lindeberg og i bydel Alna generelt. Det er mange unge og spreke talenter som er på vei opp og fram, sier Storøy, som håper at kulturkvelden også kan virke inspirerende for noen.

-  Vi har hip hop-gruppe hver onsdag, og vi har plass til flere deltagere der. Kanskje denne kvelden kan bidra til at folk får lyst til å begynne hos oss, sier han.

 

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE