ANNONSE

Kunne blitt en storbrann

Kunne blitt en storbrann

 

Mandag morgen begynte presenningen foran boligblokka Stovner senter 16 å brenne. Det må være påtent, mener beboer.

Tekst:

Publisert:

Brannvesenet og politiet var på stedet rundt 07.15. Etter det Akers Avis Groruddalen har hørt er det foreløpig ingen bevis eller siktede i saken.

- Flammene har startet nedenfra. Det er ingenting rundt her som tilsier at det kunne begynt av seg selv, forteller en nabo i nummer 14.

Personen ønsker ikke å stå fram med navn eller foto.

- Dette kunne fått fatale følger. Hadde ikke trerekkverket til verandaene vært borte ville det i løpet av kort tid begynt å brenne, og flere leiligheter kunne gått med. Dette kunne blitt en storbrann, mener han.

Personen Akers Avis Groruddalen er i kontakt med mener brannen må ha blitt påsatt bevisst, og påpeker at det er vanskelig å si hvem det kan være i og med at strøket er såpass utsatt som det er.

- Det er stadig problemer rundt her. De eldre som bor i leilighetene tør nesten ikke å gå ut til postkassene. Sånn skal det ikke være. Utviklingen til dags dato er ikke heldig.

Trygdeboligen har den siste måneden vært under oppussing. Alle verandaene på begge sider skiftes ut.

 

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE