Kunngjøring om oppstart av mindre detaljregulering på Kalbakken i Oslo

Det kunngjøres herved oppstart av reguleringsarbeid: Bydel Grorud Planområdets adresse Kalbakkstubben 26, Kalbakken Saksnr.: 201003692 Formål: D...

Det kunngjøres herved oppstart av reguleringsarbeid:

Bydel Grorud

Planområdets adresse Kalbakkstubben 26, Kalbakken

Saksnr.: 201003692

Formål: Det er ønskelig å rive dagens gamle garasjer. Flere av dagens garasjer blir ikke lenger brukt til parkering av biler. Videre er det ønskelig å bygge nye p-plasser (ca. 300) under tak i et åpent og luftig P-hus over 1-2 plan. P-anlegget er tenkt kombinert  med et avskjermet nærmiløanlegg  på plan 2 over garasjene. Hensikten med nærmiljøanlegget er å aktivisere beboerne i området utendørs. Det er et mål å lage et hyggelig og frodig park- og utemiljø. Uteaktivitetene er ikke bestemt ennå og forslag kan sendes inn.

 

Innspill til BLÅ Landskapsarkitekter as, Pb.158, 1431 Ås  innen 20.05.2011

Spørsmål kan rettes til Sille Winsnes, tlf. 64943945

 

 

Siste nytt i Nyheter

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

 
Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.