ANNONSE

Kunngjøring om oppstart av mindre detaljregulering på Kalbakken i Oslo

Det kunngjøres herved oppstart av reguleringsarbeid: Bydel Grorud Planområdets adresse Kalbakkstubben 26, Kalbakken Saksnr.: 201003692 Formål: D...

Det kunngjøres herved oppstart av reguleringsarbeid:

Bydel Grorud

Planområdets adresse Kalbakkstubben 26, Kalbakken

Saksnr.: 201003692

Formål: Det er ønskelig å rive dagens gamle garasjer. Flere av dagens garasjer blir ikke lenger brukt til parkering av biler. Videre er det ønskelig å bygge nye p-plasser (ca. 300) under tak i et åpent og luftig P-hus over 1-2 plan. P-anlegget er tenkt kombinert  med et avskjermet nærmiløanlegg  på plan 2 over garasjene. Hensikten med nærmiljøanlegget er å aktivisere beboerne i området utendørs. Det er et mål å lage et hyggelig og frodig park- og utemiljø. Uteaktivitetene er ikke bestemt ennå og forslag kan sendes inn.

 

Innspill til BLÅ Landskapsarkitekter as, Pb.158, 1431 Ås  innen 20.05.2011

Spørsmål kan rettes til Sille Winsnes, tlf. 64943945

 

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE