Kvinne døde etter knivstikking

Kvinne døde etter knivstikking

 

Kvinnen som ble knivstukket i Gangstuveien tirsdag ettermiddag, døde senere av skadene hun pådro seg. Hennes syv år gamle sønn er utenfor livsfare.

Tekst:

Publisert:

I følge VG nett er kvinnen nå død, mens sønnen skal være utenfor livsfare. Politiet har nå siktet kvinnens fraseparerte ektemann for forsettelig drap. De involverte er norske statsborgere, men av utenlandsk opprinnelse.

Episoden skjedde ved 16.15-tiden tirsdag.

Store politistyrker rykket ut til en blokkleilighet i Gangstuveien. Etter kort tid ble to menn pågrepet med makt og ført ut av blokka.

Kvinnen og hennes sønn ble knivstukket utenfor hjemmet sitt. Sønnen er ifølge NTB kun syv år gammel.

Like etter ble kvinnen og gutten ført inn i en ambulanse som hastet fra stedet med blålys. Kvinnen skal ha blitt funnet i en blodpøl.

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.