Kvinne drept på Ulven

Ektemannen er siktet

 

En kvinne ble onsdag kveld drept på Ulven. Politiet har siktet ektemannen for ugjerningen.

Tekst:

Publisert:

22.17 fikk politiet melding om at en kvinne var livløs i en leilighet på Ulven i Oslo, melder VG Nett.

Livreddende førstehjelp ble igangsatt, men kvinnens liv sto ikke til å redde.

– I leiligheten var en mann og noen barn, og det tyder på at det er snakk om en familie. Mannen er pågrepet etter mistanke om drap, sier operasjonsleder Sven Martin Ege til VG.

Den siktede ektemannen skal være i 30-årene. Barna som var til stede i leiligheten blir nå tatt hånd om.

Grete Metlid, lederen av voldsavsnittet i Oslo politidistrikt, varsler at politiet skal holde en pressebrief i løpet av formiddagen.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.