ANNONSE

Kvinne drept
ved Trosterudkrysset

- En mann er pågrepet

Kvinne drept <BR>ved Trosterudkrysset

 

En kvinne i 30-årene ble drept på gangveien fra bussholdeplassen rett før Trosterudkrysset. En mann i 40-årene skal være pågrepet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.06.2016 kl 09:59

I følge Aftenposten er en mann i 40-årene pågrepet etter at en kvinne ble drept ved Trosterudkrysset. Hendelsen ble meldt fra om klokka 18.15 tirsdag kveld. Da skal politiet ha rykket raskt ut til åstedet og funnet den hardt skadede kvinnen.

Hun var ifølge politiet påført stikkskader og det ble iverksatt livreddende førstehjelp. Livet sto ikke til å redde. Politiet bekrefter en relasjon mellom kvinnen og mannen som er pågrepet, men kan ikke si noe mer om hendelsen foreløpig. .

Akers Avis Groruddalen følger opp saken.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE