Kvinne drept
ved Trosterudkrysset

- En mann er pågrepet

Kvinne drept <BR>ved Trosterudkrysset

 

En kvinne i 30-årene ble drept på gangveien fra bussholdeplassen rett før Trosterudkrysset. En mann i 40-årene skal være pågrepet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.06.2016 kl 09:59

I følge Aftenposten er en mann i 40-årene pågrepet etter at en kvinne ble drept ved Trosterudkrysset. Hendelsen ble meldt fra om klokka 18.15 tirsdag kveld. Da skal politiet ha rykket raskt ut til åstedet og funnet den hardt skadede kvinnen.

Hun var ifølge politiet påført stikkskader og det ble iverksatt livreddende førstehjelp. Livet sto ikke til å redde. Politiet bekrefter en relasjon mellom kvinnen og mannen som er pågrepet, men kan ikke si noe mer om hendelsen foreløpig. .

Akers Avis Groruddalen følger opp saken.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.