ANNONSE

Kvinne knivstukket på Grorud

Kvinne knivstukket på Grorud

 

En kvinne ble kjørt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en knivsikking på Grorud busstasjon i ettermiddag. Den antatte gjerningsmannen er pågrepet.

Tekst:

Publisert:

En kvinne ble kjørt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en knivsikking på Grorud busstasjon i ettermiddag. Den antatte gjerningsmannen er pågrepet.

- Vi har pågrepet en vi antar er gjerningsmannen. Det var mange vitner til hendelsen, og vi samler nå inn informasjon fra disse, sier politiets innsatsleder Håvard Johansen.

Politiet var raskt på plass for å avhøre vitner.

- Jeg så en fyr som viftet med en stor kniv, forteller et av vitnene til Akers Avis Groruddalen.

Mannen som knivstakk kvinnen skal ha truet flere passasjerer på bussholdeplassen før han ble overmannen av andre på stedet. Vitnene skal ha klart å holde på gjerningsmannen til politiet ankom stedet.

Det er foreløpig usikkert hvor alvorlig kvinnen er skadet og om offer og gjerningsmann kjente hverandre.

 

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE