Kvinne voldtatt på Sinsen i natt

Kvinne voldtatt på Sinsen i natt

 

En kvinne ble overfalt og voldtatt på Sinsen i natt.

Tekst:

Publisert:

 I natt, ved 03.30-tiden, ble en kvinne voldtatt på Sinsen i Oslo. Hun tok 31-bussen fra Brugata, og gikk av på Sinsen bussholdeplass.

Etter at hun gikk av bussen, ble hun forfulgt av en medpassasjer som kort tid senere overfalt og voldtok kvinnen, melder politiet i en pressemelding.

Et vitne, som var passasjer på samme buss, hørte skrik og løp tilbake til åstedet. Gjerningsmannen stakk av, men han ble identifisert av vitnet og pågrepet i sitt hjem kort tid etter.

Gjerningsmannen er 47-åring av afrikansk opprinnelse, og han er en kjenning av politiet fra tidligere.

 VG melder at kvinnen tok bussen fra Brugata til Sinsen i natt. På vei fra bussholdeplasen til sitt hjem på Sinsen ble kvinnen overfalt og voldtatt.

 En 47 år gammel mann, som i følge VG er av afrikansk opprinnelse, er pågrepet og siktet for voldtekten.

Voldtekten skal ikke ha sammenheng med de fire andre overfallsvoldtektene fra Oslo i helga.

 

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.