- La bilen stå i morgen

- La bilen stå i morgen

 

Det er den klare oppfordringen fra Statens vegvesen, etter at det meldes ytterligere snøfall natt til tirsdag og tirsdag formiddag.

Tekst:

Publisert:

Statens vegvesen anbefaler trafikantene i Oslo-området til å reise kollektivt i morgen, tirsdag 20. januar.

- De som kan bør la bilen stå og reise kollektivt, sier overingeniør Marita Birkeland i Statens vegvesen.

Bakgrunnen for oppfordringen er at det er at det er mer snø i vente. Med temperaturer rundt null grader, vil det kunne føre til vanskelige kjøreforhold.

- De som må ta bilen til jobb, bør beregne ekstra tid til jobben, sier Birkeland.

Hun understreker at snø både i natt og i morgen tidlig gjør det svært utfordrende for brøytemannskapet å klare å holde snøen unna samtidig som rushtrafikken setter inn.

- I rushtrafikken blir også brøytebilene stående og da vil det naturlig nok ta lenger tid å få snøen unna. De som må ta bil bør legge inn ekstra tid, redusere hastigheten og holde god avstand til bilen foran, sier hun.

Siste nytt i Nyheter

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.

 
Google Maps

Politiet melder på Twitter om at en person skal være påkjørt av tog på Haugenstua midt på dagen. Som følge av dette ble all togtrafikken stoppet på stedet.

Rolig påske i Groruddalen

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.

Gutt (15) kan ha <BR>dødd av syntetisk dop

Politiet melder at en gutt på 15 år døde den 8. mars i Oslo og det antas at det skyldes inntak av det ekstreme stoffet karfentanil. Stoffet brukes normalt på større dyr som elefanter og anslås å være 10.000 ganger sterkere enn morfin.