ANNONSE

- La bilen stå i morgen

- La bilen stå i morgen

 

Det er den klare oppfordringen fra Statens vegvesen, etter at det meldes ytterligere snøfall natt til tirsdag og tirsdag formiddag.

Tekst:

Publisert:

Statens vegvesen anbefaler trafikantene i Oslo-området til å reise kollektivt i morgen, tirsdag 20. januar.

- De som kan bør la bilen stå og reise kollektivt, sier overingeniør Marita Birkeland i Statens vegvesen.

Bakgrunnen for oppfordringen er at det er at det er mer snø i vente. Med temperaturer rundt null grader, vil det kunne føre til vanskelige kjøreforhold.

- De som må ta bilen til jobb, bør beregne ekstra tid til jobben, sier Birkeland.

Hun understreker at snø både i natt og i morgen tidlig gjør det svært utfordrende for brøytemannskapet å klare å holde snøen unna samtidig som rushtrafikken setter inn.

- I rushtrafikken blir også brøytebilene stående og da vil det naturlig nok ta lenger tid å få snøen unna. De som må ta bil bør legge inn ekstra tid, redusere hastigheten og holde god avstand til bilen foran, sier hun.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE