ANNONSE

Lagerplass ved gangveien?

Lagerplass ved gangveien?

 

De siste ukene har tomta i Sven Oftedals vei 1, som ligger tett inntil Nedre Kalbakkvei, blitt fylt opp med store mengder stein - og mange spør seg hva som skjer der.

Tekst:

Publisert:

- Det skjer ikke noe annet enn at det er laget en plass der, opplyser Hans Erik Becker i Mini Snø og Graveservice til Akers Avis Groruddalen.

Ifølge opplysninger avisen har funnet, ble tomta solgt til firmaet Xanto Sven Oftedalsvei i september.

Becker opplyser at det i fremtiden skal bygges på tomta, men at den inntil vider kun blir fylt opp med stein og grus.

- Det blir industri på tomta på sikt, sier han.

- Denne tomta har ligget der i alle år. Det vi holder på med nå er ikke søknadspliktig arbeid.

- Hva skal denne plassen brukes til?

- Den skal brukes som lagerplass. Det er en oppstillingsplass.

- Hva skal lagres her?

- Det er uvisst sier han.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE