Legendarisk rockekonsert på utstilling

På fredag kan du oppleve norgeshistoriens antakelig mest legendariske rockekonsert på Tøyen.

Tekst:

Publisert:

Så har Mari-Ann Petersen og Galleri MAP i Tøyengata gjort det igjen: Fredag 3. september åpner utstillingen «Sex Pistols, Pingvin Club 1977» med bilder fra det som sannsynligvis er norgeshistoriens mest omtalte og legendariske rockekonsert. Dette var konserten som fikk punken til hovedstaden og rocken ble gjenfødt.

Samtidig med åpningen av ustillingen gjennomføres bokslipp av boka «Banned in the UK - Sex Pistols Exiled to Oslo».

Samme kveld blir det konsert på Parkteateret og på scenen står backstreet Girls, Ronny Pøbel og bandet Pornofilm med DJ Jan-Olav Grette.

Utstillingen varer fra 3.-19. september.

 

Siste nytt i Nyheter

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

 
Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.

Google Maps

Politiet melder på Twitter om at en person skal være påkjørt av tog på Haugenstua midt på dagen. Som følge av dette ble all togtrafikken stoppet på stedet.

Rolig påske i Groruddalen

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.