ANNONSE

Legendarisk rockekonsert på utstilling

På fredag kan du oppleve norgeshistoriens antakelig mest legendariske rockekonsert på Tøyen.

Tekst:

Publisert:

Så har Mari-Ann Petersen og Galleri MAP i Tøyengata gjort det igjen: Fredag 3. september åpner utstillingen «Sex Pistols, Pingvin Club 1977» med bilder fra det som sannsynligvis er norgeshistoriens mest omtalte og legendariske rockekonsert. Dette var konserten som fikk punken til hovedstaden og rocken ble gjenfødt.

Samtidig med åpningen av ustillingen gjennomføres bokslipp av boka «Banned in the UK - Sex Pistols Exiled to Oslo».

Samme kveld blir det konsert på Parkteateret og på scenen står backstreet Girls, Ronny Pøbel og bandet Pornofilm med DJ Jan-Olav Grette.

Utstillingen varer fra 3.-19. september.

 

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE