Legendarisk rockekonsert på utstilling

På fredag kan du oppleve norgeshistoriens antakelig mest legendariske rockekonsert på Tøyen.

Tekst:

Publisert:

Så har Mari-Ann Petersen og Galleri MAP i Tøyengata gjort det igjen: Fredag 3. september åpner utstillingen «Sex Pistols, Pingvin Club 1977» med bilder fra det som sannsynligvis er norgeshistoriens mest omtalte og legendariske rockekonsert. Dette var konserten som fikk punken til hovedstaden og rocken ble gjenfødt.

Samtidig med åpningen av ustillingen gjennomføres bokslipp av boka «Banned in the UK - Sex Pistols Exiled to Oslo».

Samme kveld blir det konsert på Parkteateret og på scenen står backstreet Girls, Ronny Pøbel og bandet Pornofilm med DJ Jan-Olav Grette.

Utstillingen varer fra 3.-19. september.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.