Lek og moro i Stovnerhallen

Lek og moro i Stovnerhallen

 

Emil Johannes Walstad (7), Nabeel Sayed (6) og Neha Hashmi (9) møter opp i Stovnerhallen hver onsdag for a spille volleyball sammen.

 

Oslo Volley apner Stovnerhallen hver ons- dag for barn opp til 13 ar som vil lære a spille volleyball og bli kjent med andre i nærmiljøet. Emil Johannes, Nabeel og Neha synes det er moro a møtes etter skolen for a leke sammen.

- Det er kjempegøy, vi spiller stikkball, volleyball og fotball og koser oss, forteller Emil Johannes.

Barna far ikke bare prøve seg med en volleyball, de far ogsa prøve mange ulike aktiviteter.

- Det er kult, vi blir kjent med andre og det er viktig a trene, forteller Neha.

Gi tilbake

Oslo Volley ønsker a være samfunnsengasjerte i tillegg til en sportsklubb, og trener John Walstad mener det er viktig a vise seg fram pa flere arenaer. Klubben har fatt støtte av Oslo Idrettskrets sitt prosjekt Storbytiltak til a gjennomføre prosjektet.

- Vi ønsker a gi noe tilbake. Det handler ikke om a bare spille selv, men ogsa a rekruttere fremtidige spillere ved hjelp av lek og moro, forteller Walstad.

Aktivitet

Onsdagene starter med frilek i tjue minutter, før barna far prøve seg i lag.

- Vi ønsker jo at barna skal fortsette videre etter hvert som de blir eldre, derfor er det viktig a by pa flere aktiviteter. Alle som vil kan delta hver onsdag og det er helt gratis, forteller Walstad.

Faren til Nabeel Sayed, Jamil Sayed, støtter tiltaket.

- Det er flott at barn skal ha like muligheter, uavhengig av økonomi.

Barn trenger mosjon, de trenger et nettverk og de trenger a være sosiale, smiler han.

Kvalifiserte

Med pa treningen er ogsa godt kvalifiserte instruktører fra Oslo Volley, og mange har utdanning fra Norges Idrettshøgskole (NIH). Flere er ogsa elite- og landslagsutøvere.

-Vil man vite mer, kan man ga inn pa klubbens hjemmeside, www.oslovolley.org, forteller Walstad.

Treningen starter klokka 16.00 hver onsdag og varer til klokka 18.00. Det passer for barn opp til 13 ar.

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.