ANNONSE

Lekestue i Stavanger

Lekestue i Stavanger

 

Hasle/Løren måtte tåle å være favoritter før helgens dobbeltoppgjør mot Stavanger Oilers 2. Groruddølene innfridde med to seire.

Tekst:

Publisert:

-  Når vi spiller mot et middels rekruttlag må guttene tåle å høre at vi er favoritter og at vi skal slå motstanderen sønder og sammen, sier Tommy Lund.

Han var klokkeklar på at intet annet enn fire poeng ville vært godkjent etter helgens dobbeltoppgjør i Siddishallen.

På lørdag måtte Hasle/Løren svette, men dro til slutt i land en 6-3-seier. På søndag ydmyket de Oilers-rekruttene og vant 10-1.

- Vi kom for å fire poeng, og vi er fornøyd med at vi greide det, sier Lund.

Les mer om kampene i onsdagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

ANNONSE
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
ANNONSE