Lekte seg mot Romsås

Lekte seg mot Romsås

 

David Tavakoli og Oslo City holdt lekestue da Romsås kom på besøk.

- En herlig seier for vår del. Det har alltid vært litt «krig» mellom Oslo City og Romsås. Da er det deilig å sette dem såpass på plass, sier Oslo Citys David Tavakoli.

Han var banens beste spiller da Romsås kom på besøk på Rommensletta mandag kveld. Tavakoli scoret nok et hattrick, og står nå med hattrick i tre kamper på rad.

- Egentlig er det ti mål på tre kamper. Jeg scoret fire mot Oppsal også, men fikk bare registrert tre. Det er en god statistikk, og jeg skal gjøre alt jeg kan for å opprettholde den. Vi har virkelig flyten om dagen, og jeg koser meg på banen, sier Tavakoli.

 

Les mer om kampen og resten av fotballrunden i fredagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

Eva Aspaas fikk seg en naturopplevelse av tredje grad forleden kveld, da selveste gråbein kom tuslende nedover Bjørka borettslag på Lindebergåsen.

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.