ANNONSE

Lekte seg mot Romsås

Lekte seg mot Romsås

 

David Tavakoli og Oslo City holdt lekestue da Romsås kom på besøk.

- En herlig seier for vår del. Det har alltid vært litt «krig» mellom Oslo City og Romsås. Da er det deilig å sette dem såpass på plass, sier Oslo Citys David Tavakoli.

Han var banens beste spiller da Romsås kom på besøk på Rommensletta mandag kveld. Tavakoli scoret nok et hattrick, og står nå med hattrick i tre kamper på rad.

- Egentlig er det ti mål på tre kamper. Jeg scoret fire mot Oppsal også, men fikk bare registrert tre. Det er en god statistikk, og jeg skal gjøre alt jeg kan for å opprettholde den. Vi har virkelig flyten om dagen, og jeg koser meg på banen, sier Tavakoli.

 

Les mer om kampen og resten av fotballrunden i fredagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE