Lekte seg mot Romsås

Lekte seg mot Romsås

 

David Tavakoli og Oslo City holdt lekestue da Romsås kom på besøk.

- En herlig seier for vår del. Det har alltid vært litt «krig» mellom Oslo City og Romsås. Da er det deilig å sette dem såpass på plass, sier Oslo Citys David Tavakoli.

Han var banens beste spiller da Romsås kom på besøk på Rommensletta mandag kveld. Tavakoli scoret nok et hattrick, og står nå med hattrick i tre kamper på rad.

- Egentlig er det ti mål på tre kamper. Jeg scoret fire mot Oppsal også, men fikk bare registrert tre. Det er en god statistikk, og jeg skal gjøre alt jeg kan for å opprettholde den. Vi har virkelig flyten om dagen, og jeg koser meg på banen, sier Tavakoli.

 

Les mer om kampen og resten av fotballrunden i fredagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

 
Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.