Leter etter dement mann

Leter etter dement mann

FORSVUNNET: En mann har siden torsdag kveld vært savnet fra Furuset sykehjem. FOTO: Elisabeth T. Faane

Letemannskap og frivillige leter etter en dement mann som har vært savnet fra Furuset sykehjem siden i går.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.06.2015 kl 14:57

Se bildet større

SAVNET: Slik ser mannen ut. (Foto: Privat).

Operasjonssentralen forteller fredag ettermiddag at leteaksjonen foreløpig ikke har gitt svar på hvor mannen befinner seg. Nå har politiet iverksatt en større leteaksjon for å finne mannen.

72-åringen beskrives som høy med normal kroppsbygning. Ta kontakt med politiet dersom mannen påtreffes.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.