ANNONSE

Leter etter dement mann

Leter etter dement mann

FORSVUNNET: En mann har siden torsdag kveld vært savnet fra Furuset sykehjem. FOTO: Elisabeth T. Faane

Letemannskap og frivillige leter etter en dement mann som har vært savnet fra Furuset sykehjem siden i går.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.06.2015 kl 14:57

Se bildet større

SAVNET: Slik ser mannen ut. (Foto: Privat).

Operasjonssentralen forteller fredag ettermiddag at leteaksjonen foreløpig ikke har gitt svar på hvor mannen befinner seg. Nå har politiet iverksatt en større leteaksjon for å finne mannen.

72-åringen beskrives som høy med normal kroppsbygning. Ta kontakt med politiet dersom mannen påtreffes.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE