ANNONSE

- Like mye motstand på Grorud

- Like mye motstand på Grorud

 

Frode Hansen og Per Kristian Holth gjør det klinkende klart for Oslo Vei at det ikke er noe mindre motstand til et tunnelutløp på Grorud enn på Stovner.

Tekst:

Publisert:

- De tror at det er mindre motstand på Grorud enn på Stovner. Det er det ikke, sier Frode Hansen.

Som Akers Avis Groruddalen skrev i fredagens papirutgave så  kommer det frem i et revidert planforslag at Oslo Vei ønsker et tunnelutløp i Romsåsveien. Oslo Vei har også tidligere lansert tunnelutløp i Romsåsveien som et alternativ, men gikk senere bort fra dette.

- De pusser faktisk støv av et forslag de selv tidligere har forkastet, sier Hansen.

Både Hansen og Holth frykter nå at Grorud-beboere ikke får muligheten til å uttale seg i første fase av saksgangen.

- Vi tror de ønsker å skjule dette for offentligheten og at de prøver å unngå en ny høringsrunde, sier de og legger til:

- Vi mener at de som blir berørt må få uttale seg.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE