Lippestad på besøk
hos Fossheim

– Noe av det hyggeligste jeg har gjort som byråd

Lippestad på besøk <BR>hos Fossheim

INNOM AVDELINGENE: Byråd Geir Lippestad tok turen innom alle avdelingene på Fossheim for å se hva de gjør.

Som byråd for næring og eierskap besøker Geir Lippestad Oslo kommunes arbeidsmarkedsbedrifter. Sist fredag gikk turen innom Fossheim på Hasle.

Skrevet av:

Sammen med Oslo kommunes ti arbeidsmarkedsbedrifter vil han lage en plan for hvordan bedriftene kan utvikle seg, at flere får tilbud, samt sikre at Oslo kommune er en eier som bruker energi og kompetanse på sine viktige arbeidsmarkedsbedrifter.

– Å få møte de stolte og dyktige arbeidstakerne på Fossheim, er noe av det aller hyggeligste jeg har gjort som byråd, sier Geir Lippestad.

Å møte alle de som har sitt daglige virke i disse bedriftene er noe han finner veldig givende.

Det er mitt ansvar at de som får arbeidstrening på Fossheim får et så godt tilbud som mulig, sier han.

Nye ideer

– Jeg drar på besøk for å lære om bedriftene, samt få innspill til hvordan vi kan utvikle et bedre tilbud til de som får oppfølging fra bedriftene.

Ved å besøke Fossheim fikk han gode ideer om hvordan Oslo kommune kan bli en enda bedre eier og hvordan de kan bidra til å gi flere et like godt tilbud.

– De som har plass på Fossheim gjør en veldig god jobb. De er stolte av arbeidsplassen sin. Arbeid gir glede og livskvalitet, sier Lippestad.

Ulike pakkeoppdrag

Fossheim er en bedrift som eies av Oslo kommune og stiftelsen Fossheim Verksteder. De startet opp i 1967 og fyller 50 år til neste år.

– Vi er en bedrift som har en stor avdeling med personer med nedsatt funksjonsevne. De utfører mange forskjellige pakkeoppdrag, blant annet for TV-aksjonen og 125.000 studentpakker to ganger i året, sier markedsansvarlig Christina Skadberg i Fossheim.

– I tillegg tilbyr vi salg av HR -tjenester til private kunder, som sykefraværsoppfølging, konflikthåndtering, karriereveiledning og helsefremmende fokus på arbeidsplassen. Vi har også startet Catering, som har vist seg å være svært populært blant private kunder og bedrifter, sier hun.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Nyheter

Skapte bånd til Paris

Skapte bånd til Paris

  • Grorudungdom

Siden 2009 har ungdom i Bydel Grorud jobbet med dialogarbeid. Nå har de innledet et samarbeid med Nansens freddsenter og den norske ambassaden i Paris.

- Vi kan ikke <BR>miste Bydelsrusken

- Vi kan ikke
miste Bydelsrusken

  • Bydelsrusken

Næringsbyråd Geir Lippestad (Ap) vil styrke tilbud som Bydelsrusken fremover. Sammen med finansbyråd Robert Steen (Ap) og Rusken-general Jan Hauger tok han turen til Alna for å få inspirasjon.

Undervarme skal <BR>minske forskjeller

Ny kunstgressbane på Kalbakken:

Undervarme skal
minske forskjeller

  • Kunstgress

Byrådet og Obos vil utjevne en skjev fordeling av kunstgressbaner med undervarme i Oslo. Derfor foreslås det å bygge ny bane på Kalbakken - som klubbene kan dele på.

 
- Prosessen har stoppet opp

- Prosessen har stoppet opp

Statens vegvesen regulerer ny gang- og sykkelbro mellom Ulven-Teisen. Nå stikker ulike offentlige etater kjepper i hjulene for hverandre, noe FAU-leder Attia Mirza Mehmood og Tore Syvert Haga (SV) reagerer på.

Kan toppe stortingslista

SV-topp flytter til Veitvet:

Kan toppe stortingslista

  • SV

I morgen blir det kampvotering om plass på SVs stortingsliste 2017 - og flere groruddøler har en sjanse. Toppkandidat Kari Elisabeth Kaski har nettopp kjøpt hus på Veitvet.

Vil legge ned <BR>Kulturhuset Påbanen

Vil legge ned
Kulturhuset Påbanen

  • bydel bjerke

Bydelsdirektør Kari-Anne Mathisen har behandlet sitt siste budsjett for Bydel Bjerke. Bydelen står overfor store kutt - og et av forslagene er å legge ned tilbudet til Kulturhuset Påbanen.

 
Åpnet Jesperudjordet

Åpnet Jesperudjordet

– en møteplass for alle

På torsdag åpnet Jesperudjordet som skal være for alle. Beboerne har vært med på å bestemme hvordan det skal se ut og nå er det dem som skal bruke det.

Helsefarlig luft <BR>mandag morgen

Helsefarlig luft
mandag morgen

Mandag morgen tvitret Oslo kommune om høy luftforurensing flere steder, blant annet langs E6, Ring 3 og E18.

Stor forskjell <BR>på lokalområdene

Ny folkehelserapport for Bydel Alna:

Stor forskjell
på lokalområdene

  • alna

Bydel Alna er først ut i Groruddalen til å presentere sin folkehelserapport. Den viser at det er stor avstand mellom delbydelene Hellerudtoppen, Trosterud, Furuset og Lindeberg.

 
Annonse: Akers Avis Groruddalen
Avisen og dalen

Avisen og dalen

  • Avis

Det begynner å bli lenge siden. Etpar generasjoner siden, ja, mer enn det. Store deler av landet lå med brukket rygg etter harde krigsår. Nå slikket man sår for å finne en vei videre. Produksjonsutstyr var nedbombet og gått ut på dato, ikke minst i kystområder. Folk så seg om etter arbeid.

- Høyre skaper frykt<BR> for Furusetplanene

- Høyre skaper frykt
for Furusetplanene

Leder i miljø -og byutviklingskomiteen i Bydel Alna, Monique Nyberget-Hiller (Ap), langer ut mot Høyre etter innspill om fortetting på Furuset.

Halvparten går til <BR>helse og omsorg

Halvparten går til
helse og omsorg

  • Bydel Stovner

Bydelsdirektør Alv H. Sørland i Bydel Stovner forbereder seg på en vri av tjenestene i fremtiden. Store deler av budsjettet går til helse og omsorg, og bydelen vil opprette et demensteam.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!