«Live» illustrasjon - urban samtidskunst

«Live» illustrasjon - urban samtidskunst

 

Tre unge kunstnere stiller ut sin kunst i Kultursalen pa Nedre Fossum gard til helgen.

 

Martin Bøckman, Thomas Heiberg og Ole Hvidsten henter sin inspirasjon fra illustrasjoner, urban samtidskunst og mange andre stilarter.

De benytter seg av flere teknikker, som blyanttegning, akrylmaling og tusj.

- De er spennende og unge kunstnere og det innebærer at denne utstillingen kanskje vil vise oss noe om framtidens kunst, sier kulturkonsulent Bjørn Holm.

Uttrykk

«Live» illustrasjon er en dynamisk prosess der man med forskjellige uttrykk samarbeider pa et bilde i et begrenset tidsrom.

De skal undersøke hvordan stemning og atmosfære i prosessen kan pavirke det visuelle uttrykket.

Kunstnerne driver ogsa med veggmaleri og plakatkunst, og stiller ut to helger pa rad.

De holder apent 21.-22. april klokka 12.00-16.00.

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.