ANNONSE

LO: –  Ligg unna terminalen

LO: –  Ligg unna terminalen

ADVARER: Roy Pedersen i LO i Oslo.

Roy Pedersen, leder for LO i Oslo, ber Raymond Johansen om å holde seg unna arbeidsplassene på Alnabruterminalen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.09.2014 kl 10:35

–  Ifølge Nasjonal Transportplan skal Alnabruterminalen bevares og fornyes, og dette er en jobb som det haster å gjøre dersom vi skal lykkes med å få mer gods over på bane. Jeg forventer at Johansen ikke legger seg borti de planene, sier Pedersen.

Les: Raymond vil utvikle dalbunnen.

Han påpeker at både LO og NHO har sterke interesser i terminalen.

– Vil dere frede hele dalbunnen?

–  Det har vi ikke sagt. Men det er ingen god idé å hive ut alle industri-arbeidsplassene. De representerer viktige elementer i et samfunn. Samtidig er det ingen motsetninger mellom kunnskapsbedrifter og industri, mener han.

Pedersen gleder seg til å høre mer om Johansens planer i valgkampen.

–  Vi er åpne for å diskutere hva arealene skal brukes til, men da må vi ha en konkret diskusjon. Foreløpig er dette kun et løst utspill, mener han.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE