LO: –  Ligg unna terminalen

LO: –  Ligg unna terminalen

ADVARER: Roy Pedersen i LO i Oslo.

Roy Pedersen, leder for LO i Oslo, ber Raymond Johansen om å holde seg unna arbeidsplassene på Alnabruterminalen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.09.2014 kl 10:35

–  Ifølge Nasjonal Transportplan skal Alnabruterminalen bevares og fornyes, og dette er en jobb som det haster å gjøre dersom vi skal lykkes med å få mer gods over på bane. Jeg forventer at Johansen ikke legger seg borti de planene, sier Pedersen.

Les: Raymond vil utvikle dalbunnen.

Han påpeker at både LO og NHO har sterke interesser i terminalen.

– Vil dere frede hele dalbunnen?

–  Det har vi ikke sagt. Men det er ingen god idé å hive ut alle industri-arbeidsplassene. De representerer viktige elementer i et samfunn. Samtidig er det ingen motsetninger mellom kunnskapsbedrifter og industri, mener han.

Pedersen gleder seg til å høre mer om Johansens planer i valgkampen.

–  Vi er åpne for å diskutere hva arealene skal brukes til, men da må vi ha en konkret diskusjon. Foreløpig er dette kun et løst utspill, mener han.

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.