Loddet ut kaker

Loddet ut kaker

 

Tradisjonen tro hadde Bryn skoles musikkorps kakelotteri utenfor valglokalet på Bryn skole.

Tekst:

Publisert:

- Dette gjør korpset hvert år, forteller Kjetil Muri Skarstein (15).

Sammen med Johanne Wentsel og Even Olsen, står han bak et bord med mange fristende kaker og sjokolade.

- De aller fleste som har vært inne og stemt kjøper lodd av oss. De vil støtte korpset, sier Skarstein. De tre forteller at det ikke er så veldig vanskelig å vinne.

- Det er 12 stykker som har vunnet allerede, smiler de.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.