ANNONSE

Loddet ut kaker

Loddet ut kaker

 

Tradisjonen tro hadde Bryn skoles musikkorps kakelotteri utenfor valglokalet på Bryn skole.

Tekst:

Publisert:

- Dette gjør korpset hvert år, forteller Kjetil Muri Skarstein (15).

Sammen med Johanne Wentsel og Even Olsen, står han bak et bord med mange fristende kaker og sjokolade.

- De aller fleste som har vært inne og stemt kjøper lodd av oss. De vil støtte korpset, sier Skarstein. De tre forteller at det ikke er så veldig vanskelig å vinne.

- Det er 12 stykker som har vunnet allerede, smiler de.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE