Nytt styre for Bjerke Ap

Løfter fram Aker sykehus

Løfter fram Aker sykehus

NYVALGT: Usman Asif er valgt til styreleder for Bjerke Ap.

Usman Asif har blitt valgt som ny styreleder i Bjerke Ap. En av hjertesakene er fremdriften av Aker som lokalsykehus - og at Aker kommer først i sykehuskøen.

Tekst:

Publisert:

Hvert år velger Bjerke Ap nytt styre under årsmøtet. Denne gangen ble Asif styreleder.

- Jeg ser veldig fram til å ta fatt på arbeidet og samarbeidet med våre folkevalgte og våre medlemmer. Jeg er stolt og glad for å lede Arbeiderpartiet i Bjerke bydel, forteller han.

På årsmøtet vedtok Bjerke Ap at de mener fremdriften med utbygging av Aker sykehus, med storbylegevakta, må prioriteres før et storsykehus på Gaustad.

- Disse sykehusene bør altså ikke planlegges parallelt, ettersom det kan føre til at planene for Aker sykehus skyves stadig lenger fram i tid, sier han.

I vedtaket fra Bjerke Ap står det også at de støtter Den Norske legeforenings uttalelse om at fremtidens sykehusstruktur for hovedstaden må baseres på bedre framskrivninger av befolkningsveksten.

En mangfoldig bydel

Asif mener bydelens styrke er variasjonen.

- Vår bydel grenser til Grunerløkka, Nordre Aker, Grorud, Alna og Nordmarka. Bjerke er like variert som omgivelsene våre, og det er nettopp dette som er styrken vår, at vi er en mangfoldig bydel med varierte boligområder, mener han.

- Samtidig er vi en bydel i kraftig vekst. Det medfører både utfordringer og muligheter. Først å fremst skal vi jobbe for at Bjerke fortsetter å være en bydel for alle - i tillegg er det naturlig at det blir en del aktiviteter relatert til valgkampen.

Bjerke Ap vil gjerne møte flere likesinnede fremover.

- Det er medlemmene som stemmer fram styret på årsmøtet, og vi vil gjerne ha flere medlemmer som kan være med på dette.

Dette er styret:

Usman Asif (Leder)

Monica Semb Sætre (Kasserer)

Lars Erik Fuglesang (Sekretær)

Janar Mousa (Kvinnepolitisk representant)

Bjørn Lundberg (som BU-leder Bjerke Ap)

Torstein Winger (som Gruppeleder Bjerke Ap)

3 Representanter fra hvert av lokallagene og AUF

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april. Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj forteller om et boligområde i utvikling.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.