ANNONSE

Nytt styre for Bjerke Ap

Løfter fram Aker sykehus

Løfter fram Aker sykehus

NYVALGT: Usman Asif er valgt til styreleder for Bjerke Ap.

Usman Asif har blitt valgt som ny styreleder i Bjerke Ap. En av hjertesakene er fremdriften av Aker som lokalsykehus - og at Aker kommer først i sykehuskøen.

Tekst:

Publisert:

Hvert år velger Bjerke Ap nytt styre under årsmøtet. Denne gangen ble Asif styreleder.

- Jeg ser veldig fram til å ta fatt på arbeidet og samarbeidet med våre folkevalgte og våre medlemmer. Jeg er stolt og glad for å lede Arbeiderpartiet i Bjerke bydel, forteller han.

På årsmøtet vedtok Bjerke Ap at de mener fremdriften med utbygging av Aker sykehus, med storbylegevakta, må prioriteres før et storsykehus på Gaustad.

- Disse sykehusene bør altså ikke planlegges parallelt, ettersom det kan føre til at planene for Aker sykehus skyves stadig lenger fram i tid, sier han.

I vedtaket fra Bjerke Ap står det også at de støtter Den Norske legeforenings uttalelse om at fremtidens sykehusstruktur for hovedstaden må baseres på bedre framskrivninger av befolkningsveksten.

En mangfoldig bydel

Asif mener bydelens styrke er variasjonen.

- Vår bydel grenser til Grunerløkka, Nordre Aker, Grorud, Alna og Nordmarka. Bjerke er like variert som omgivelsene våre, og det er nettopp dette som er styrken vår, at vi er en mangfoldig bydel med varierte boligområder, mener han.

- Samtidig er vi en bydel i kraftig vekst. Det medfører både utfordringer og muligheter. Først å fremst skal vi jobbe for at Bjerke fortsetter å være en bydel for alle - i tillegg er det naturlig at det blir en del aktiviteter relatert til valgkampen.

Bjerke Ap vil gjerne møte flere likesinnede fremover.

- Det er medlemmene som stemmer fram styret på årsmøtet, og vi vil gjerne ha flere medlemmer som kan være med på dette.

Dette er styret:

Usman Asif (Leder)

Monica Semb Sætre (Kasserer)

Lars Erik Fuglesang (Sekretær)

Janar Mousa (Kvinnepolitisk representant)

Bjørn Lundberg (som BU-leder Bjerke Ap)

Torstein Winger (som Gruppeleder Bjerke Ap)

3 Representanter fra hvert av lokallagene og AUF

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE