ANNONSE

Lokale forfattere signerer bøker på Grorud nå

Lokale forfattere signerer bøker på Grorud nå

 

Er du interesert i musikk eller Haradangervidda? Da bør du dra og hilse på de lokale forfatterne Kaare Sandegren og Helge Haakenstad på Grorud akkurat nå.

Tekst:

Publisert:

Akkurat nå, og fram til kl. 15.00 i dag, signerer de nemlig sine nylig utgitte bøker.

Ammerud-baserte Kaare Sandegren har skrevet boka «Spillesug - en jazzdokumenter».

- Jazzen har spilt en viktig rolle i både norsk og internasjonal musikkhistorie, så dette er en bok for alle som er interessert i musikk, sier han.

Helge Haakenstad er aktuell med «Hardangervidda - til Lågens kilder».

- Det er en personlig bok om hva fjellet og vidda har betydd for meg, forteller han.

Opplevelsene han har fått gjennom turene på vidda kommer bl.a. til uttrykk i dikts form.

Blant dem som allerede har sikret seg et eksemplar av Sandegrens bok, er Maren Rismyhr.

- Da jeg fikk høre om boka, tenkte jeg at den måtte jeg ha! Siden jeg visste at han skulle signere bøker i dag, så jeg passet på å komme innom, forteller hun.

Boksigneringene utgjør en del av helgens markedsdager på Grorud Nærsenter, som du kan lese mer om i papirutgaven av Akers Avis Groruddalen.

 

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 

Mathias Meyer fikk prisen for Årets brobygger og Karen Bruun Rønholdt fikk prisen for Årets rakett av Kuben yrkesarena og videregående skole. Dette har de jobbet hardt for.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

 
ANNONSE