Lurer du på hva du skal stemme?

Lurer du på hva du skal stemme?

 

Åpne dagens Akers Avis Groruddalen og ta en kikk på vår oppsummering av partienes groruddals-politikk.

Tekst:

Publisert:

I dagens utgave av Akers Avis Groruddalen har vi sammenfattet de største partienes groruddals-politikk. På den måten kan du enkelt gå inn å sjekke hva politikerne mener om for eksempel Groruddals-satsingen og Huken.

Visste du for eksempel av SV vil doble perioden til Groruddals-satsingen, eller at Venstre vil ha mer satsing på lærerne og et bedre samarbeid mellom skole og hjem med tanke på å gjøre skolene i innvandrertette områder mer attraktive for alle.

Rødt vil jobbe for at alle skal få enerom på sykehjem i løpet av neste bystyreperiode og Høre vil ha en sentral institusjon i Groruddalen, for eksempel en høyskole.

De andre åtte spørsmålene fra alle åtte partier får du i avisa.

Om du ikke allerede er abonnent kan avisa også kjøpes på følgende utsalgssteder.

Du bestemmer - godt valg!

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.