ANNONSE

Må avvikles i kveld

Må avvikles i kveld

 

Bydelsutvalgslederen i Bydel Bjerke, Steinar Arnesen (Ap), opplyser om at romleiren skal avvikles innen klokken 18.00 i kveld.

- Alt skal være borte i kveld, og leiren må tømmes innen klokken 18.00. Hvis ikke det skjer innen det klokkeslettet, kommer Hæhre til å gripe inn, forteller Arnesen.

Romleiren har vært på Årvoll i litt over en uke, men i kveld skal det hele være over. Steinar Arnesen fikk telefon om romleiren fredag 13. juli og har jobbet med saken siden. Les mer om bydelsutvalgslederens tanker rundt romleiren i morgendagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

 

Les mer:

Romleiren på Årvoll - dette har skjedd

Årvoll-beboernes reaksjoner

 

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE