Må avvikles i kveld

Må avvikles i kveld

 

Bydelsutvalgslederen i Bydel Bjerke, Steinar Arnesen (Ap), opplyser om at romleiren skal avvikles innen klokken 18.00 i kveld.

- Alt skal være borte i kveld, og leiren må tømmes innen klokken 18.00. Hvis ikke det skjer innen det klokkeslettet, kommer Hæhre til å gripe inn, forteller Arnesen.

Romleiren har vært på Årvoll i litt over en uke, men i kveld skal det hele være over. Steinar Arnesen fikk telefon om romleiren fredag 13. juli og har jobbet med saken siden. Les mer om bydelsutvalgslederens tanker rundt romleiren i morgendagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

 

Les mer:

Romleiren på Årvoll - dette har skjedd

Årvoll-beboernes reaksjoner

 

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.