- Må gjøre plikten min

- Må gjøre plikten min

 

Å la være å stemme ved valget var aldri noe alternativ for Veitvet-beboer Svein Erik Skjønhaug.

Tekst:

Publisert:

Før valget har det vært knyttet stor spenning til om valgdeltakelsen i Groruddalen ville ta seg opp i år. Veitvet har vært en av de aller dårligste valgkretsene i Norge ved de to siste valgene.

For Svein Erik Skjønhaug har det ikke vært noe alternativ å la være å stemme.

- Jeg gjøre plikten min ved hvert valg, sier Skjønhaug, før han haster videre.

I valglokalet treffer Akers Avis Groruddalen Bjørn Lundberg, som for anledningen er inspektør. Han forteller at det var en jevn strøm av mennesker på søndag, men når avisen er innom er det langt fra noen kø i lokalet. Lundberg sier han forventer mer folk utover dagen.

Så vil valgresultatet vise hvor mange på Veitvet som velger å bruke stemmeretten sin i år.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.