ANNONSE

Magisk show

Magisk show

 

En av Norges beste tryllekunstnere, Jan Crosby, kommer til Ellingsrud for a trylle for barna.

 

For 16 ar siden flyttet tryllekunstner Jan Crosby fra Furuset. Pa lørdag er han tilbake i Groruddalen, nærmere bestemt pa Ellingsrud, for a vise fram sine tryllekunster for barna.

- Det blir god underholdning for de minste. Jeg gleder meg til a ha et show i Groruddalen, det er alltid hyggelig a være tilbake, forteller han.

Allerede som seksaring fikk Crosby øynene opp for magi, og har vært to ganger Nordisk mester og fire ganger Norgesmester.

Pa lørdag er det barna som star i fokus.

- Jeg skal lage et underholdende show for barna, og aktivisere med underholdning pa scenen. Jeg mener dette er en fin anledning for meg til a komme tilbake til dalen, sier han.

Showet bestar av mystiske tryllekunster og levende dyr.

- Jeg prøver a tone det ned litt for barna, og det blir en helt annen setting enn hvis jeg skulle tryllet for voksne, sier han.

Han har et langt repertoar og er kjent for sitt utbrytershow, og har blitt kalt den «moderne Houdini».

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE