Mandag bestemmer elvevennene seg

Mandag bestemmer elvevennene seg

 

På mandag skal Alnaelvas Venner ta stilling til om foreningen skal fortsette sitt arbeid for Alnaelva.

Tekst:

Publisert:

 - Da skal vi ta opp temaet om vi skal være eller ikke være, sier Karsten Sølve Nilsen i Alnaelvas Venner.

Akers Avis Groruddalen har tidligere skrevet at styret vil ta opp om det er noen vits at foreningen fort­setter sitt frivillige arbeid for Alnaelva på årsmøtet førstkommende mandag 12. april. Bakgrunnen er at bystyret tidligere i år vedtok at elva skal pumpes på NRF-tomta på Alfaset.

- Vi er sinte og lei oss over den behandlingen Alna nå får i terminalområdet. Jeg har ikke møtt en eneste person som ser på pumpeløsningen som en god løsning, sier Nilsen.

Han håper mange møter opp på Tveten gård førstkommende mandag, og han sier at de som møter opp vil få en grundig innføring i saken gjennom både ord og bilder.

- Vi håper det kommer mange på møtet, sier Nilsen.

Årsmøtet starter klokka 18. 

Siste nytt i Nyheter

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

 
Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.