ANNONSE

Mandag bestemmer elvevennene seg

Mandag bestemmer elvevennene seg

 

På mandag skal Alnaelvas Venner ta stilling til om foreningen skal fortsette sitt arbeid for Alnaelva.

Tekst:

Publisert:

 - Da skal vi ta opp temaet om vi skal være eller ikke være, sier Karsten Sølve Nilsen i Alnaelvas Venner.

Akers Avis Groruddalen har tidligere skrevet at styret vil ta opp om det er noen vits at foreningen fort­setter sitt frivillige arbeid for Alnaelva på årsmøtet førstkommende mandag 12. april. Bakgrunnen er at bystyret tidligere i år vedtok at elva skal pumpes på NRF-tomta på Alfaset.

- Vi er sinte og lei oss over den behandlingen Alna nå får i terminalområdet. Jeg har ikke møtt en eneste person som ser på pumpeløsningen som en god løsning, sier Nilsen.

Han håper mange møter opp på Tveten gård førstkommende mandag, og han sier at de som møter opp vil få en grundig innføring i saken gjennom både ord og bilder.

- Vi håper det kommer mange på møtet, sier Nilsen.

Årsmøtet starter klokka 18. 

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE