Mann drept på Romsås

Mann drept på Romsås

 

En mann er knivstukket og drept på Romsås. Politiet har pågrepet den mistenkte gjerningsmannen.

Tekst:

Publisert:

Politiet fikk melding om at en mann var knivstukket på Romsås klokka 1450 i ettermiddag. Like før klokka 16 bekreftet politiet at mannen har omkommet av skadene.

- Vi fikk melding om at en mann lå livløs utenfor en adresse på Romsås. Mannen skal ha blitt knivstukket minst to ganger i hjertet. Mannen er nå bekreftet død og vi har åpnet drapsetterforskning, sier operasjonsleder Vidar Hjulstad til Dagbladet.

Politiet har sperret av et stort område rundt et forsamlingslokale i Orremyr borettslag.

Politet lette etter en navngitt mann, som de mistenkte å stå bak knivstikkingen, med både helikopter og hundepatruljer. Klokka 1630 bekreftet politiet at er pågrepet på parkeringsplassen utenfor Romsås senter.

Den mistenkte skal være en kjenning av politiet fra volds- og narkotikasaker.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.