Mann funnet død på Alnabru

Tidlig søndag morgen ble en mann funnet død i Knud Bryns vei på Alnabru. Mannen har omfattende skader, og politiet slår fast at han ble påkjørt og drept.

Tekst:

Publisert:

 

 - Det er for tidlig å si om det er snakk om et uhell eller om noen har kjørt på ham og forlatt stedet bevisst, sier vaktleder Jon Rune Lande på sentralvakta hos Oslo politidistrikt til NRK Østlandssendingen.

 

Politiet fikk melding om saken klokka 06.15 i dag tidlig. Den døde ble funnet av en sjåfør som hadde overnattet på stedet. Det er overvåkningskameraer i området, og på grunn av påskeferie tok det tid før politiet fikk tilgang til bildene. Nå er de imidlertid i gang med å gjennomgå disse.

 

Det ble søndag brukt helikopter i letingen etter et kjøretøy som kan ha påkjørt mannen, men dette førte ikke til resultater.

 

 

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.