Mann funnet drept i Sinsenveien

Mann funnet drept i Sinsenveien

 

Da politiet tok seg inn i leiligheten i Sinsenveien fant de tre skadde menn og en blodig kniv. En mann i 50-årene døde av skadene, mens de andre ble kjørt på legevakta.

Tekst:

Publisert:

- Vi rykket ut etter melding om en knivstikking i leiligheten, forteller operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Tor Gulbrandsen, til Akers Avis Groruddalen.

Væpnet politi tok seg inn i blokk-leiligheten. Der fant de tre menn - to skadet og en drept av knivstikk.

 - Antagelig har gjerningsmannen løpt fra stedet, sier Gulbrandsen.

Avhører vitne

I tillegg til de tre skadde mennene befant det seg en kvinnelig fjerdeperson i leiligheten da politiet kom. Hun skal være uskadet.

- Vi har kjørt vedkommende ned til politihuset der hun avhøres, sier operasjonslederen.

Gulbrandsen forteller at politiet ikke tror vitnet har noe med selve knivstikkingen å gjøre.

Politiet fikk melding om knivstikkingen klokken 14.40 torsdag ettermiddag. De to skadde mennene ble kjørt til legevakta, og tilstanden deres skal være stabil.

Fant våpen

Trolig er gjerningsmannen i 30-årene, og i følge Gulbrandsen er han ikke etnisk norsk. Politiet har også funnet det som trolig er drapsvåpenet i leiligheten.

- Vi har funnet et stikkvåpen i leiligheten, bekrefter operasjonslederen.

Torsdag kveld lette store mengder politifolk etter drapsmannen. Det er satt inn helikopter i søket. I tillegg jobber krimteknisk med teknisk og taktisk etterforskning på åstedet.

 

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.