Mann funnet drept i Sinsenveien

Mann funnet drept i Sinsenveien

 

Da politiet tok seg inn i leiligheten i Sinsenveien fant de tre skadde menn og en blodig kniv. En mann i 50-årene døde av skadene, mens de andre ble kjørt på legevakta.

- Vi rykket ut etter melding om en knivstikking i leiligheten, forteller operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Tor Gulbrandsen, til Akers Avis Groruddalen.

Væpnet politi tok seg inn i blokk-leiligheten. Der fant de tre menn - to skadet og en drept av knivstikk.

 - Antagelig har gjerningsmannen løpt fra stedet, sier Gulbrandsen.

Avhører vitne

I tillegg til de tre skadde mennene befant det seg en kvinnelig fjerdeperson i leiligheten da politiet kom. Hun skal være uskadet.

- Vi har kjørt vedkommende ned til politihuset der hun avhøres, sier operasjonslederen.

Gulbrandsen forteller at politiet ikke tror vitnet har noe med selve knivstikkingen å gjøre.

Politiet fikk melding om knivstikkingen klokken 14.40 torsdag ettermiddag. De to skadde mennene ble kjørt til legevakta, og tilstanden deres skal være stabil.

Fant våpen

Trolig er gjerningsmannen i 30-årene, og i følge Gulbrandsen er han ikke etnisk norsk. Politiet har også funnet det som trolig er drapsvåpenet i leiligheten.

- Vi har funnet et stikkvåpen i leiligheten, bekrefter operasjonslederen.

Torsdag kveld lette store mengder politifolk etter drapsmannen. Det er satt inn helikopter i søket. I tillegg jobber krimteknisk med teknisk og taktisk etterforskning på åstedet.

 

Siste nytt i Nyheter

Ber politiet være til stede

Fortviler over hærverk:

Ber politiet være til stede

 • Kriminalitet

Uvedkommende tar seg inn på uteområdet til Karlstua barnehage i helgene for å vandalisere, drikke øl og røyke hasj. Nå ber SU-leder politiet om å løse problemet.

Dalen ga 1,9 millioner

TV-aksjonen 2016:

Dalen ga 1,9 millioner

 • TV-aksjonen

Søndag samlet TV-aksjonen inn 220 millioner kroner til Røde Kors sitt arbeid for sivile ofre. Det er nesten dobbelt så mye som i fjor - også bidraget fra Groruddalen.

Ordføreren kjøpte tre kasser

Lovlig epleslang ble til eplesaft

Ordføreren kjøpte tre kasser

 • DUGG

Eplesaften DUGG ble lansert på selveste FN-dagen med brask og bram. Ordfører Marianne Borgen kjøpte like så godt tre kasser til sitt kontor i rådhuset.

 
Vil ikke miste lærerstillinger

Vil ikke miste lærerstillinger

Stovner bydelsutvalg synes det er trist at regjeringen legger opp til å fjerne ekstralærerne (fireårsordningen) uten å i det hele tatt ha evaluert prosjektet.

For få praksisplasser

For få praksisplasser

- Høyre er bekymret

 • Ap

Yassine Arakia (H) og Saida Begum (H) er bekymret for tilgang til praksisplasser for elever med yrkesfaglig fordypning og mener skolebyrådens varslede yrkesfagsmelding vil komme for sent.

Google Maps

Togulykke på Bryn:

Én person omkom

 • politi

Politiet fikk tirsdag formiddag melding om at en mann ble påkjørt av toget i nærheten av Bryn stasjon. Han er nå bekreftet omkommet.

 
- Flerkultur er <BR>ikke noe nytt

«Kamzy» til Kuben på internasjonal dag:

- Flerkultur er
ikke noe nytt

 • Internasjonal dag

Varaordfører Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam (Ap) gikk rett til kilden da hun skulle snakke om internasjonal dag på Kuben yrkesarena i forrige uke.

Mener «de røde» <BR>skyter i blinde

Mener «de røde»
skyter i blinde

 • politikk

Flertallet i Grorud BU jobber mot å skape flere kommunale arbeidsplasser i bydelen. Det vil på sikt skvise ut private aktører. Frp mener det hele er tuftet på grunnløs kritikk av private.

Enormt pengebruk <BR>på sykefravær

Enormt pengebruk
på sykefravær

 • GRORUD BU

I 2015 brukte Bydel Grorud 17,3 millioner kroner på vikarbruk i barnehager for å dekke opp sykefraværet. Flertallet i BU mener løsningen er nye heltidsansatte kun til vikarbruk.

 
Vil rette opp inntrykket

Fagkveld om barnevernet hos politiet:

Vil rette opp inntrykket

 • politi

Politiet på Stovner inviterte til fagkvelder for å framsnakke barnevernet i hele Groruddalen. Målet er å bryte ned fordommene.

Rekordoppmøte til <BR>«Torbjørns time»

Kunnskapsministeren på Haugenstua skole:

Rekordoppmøte til
«Torbjørns time»

 • foreldremøte

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) ble overrasket over hvor mange interesserte som møtte opp i hans foreldremøte på Haugenstua skole. Innspillene tar han med seg videre.

Vil gi gulrot til arbeidsgivere

Vil gi gulrot til arbeidsgivere

 • politikk

En NAV-rapport konkluderer med at innvandrere blir diskriminert i arbeidslivet. Afshan Rafiq (H) mener ledere som rekrutterer bredt bør belønnes med en bonusordning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!