Mann pågrepet for
McDonalds-ranet

Mann pågrepet for <BR>McDonalds-ranet

RANET: McDonalds ved Radisson Blu Alna ble ranet tirsdag 10. januar.

En mann i 20-årene ble i dag tidlig pågrepet på Lørenskog mistenkt for ranet av McDonalds avdeling Furuset på Lindeberg tirsdag 10. januar og ransforsøk av Burger King på Lørenskog dagen før.

Tekst:

Publisert:

Mannen som ble pågrepet er også mistenkt for ransforsøk på Burger King Lørenskog dagen før. Oslo politidistrikt forteller at pågripelsen ble foretatt uten dramatikk og funn på stedet forsterker mistanken om at politiet har pågrepet riktig mann.

Mannen er kjørt til arresten på Politihuset i Oslo og skal avhøres i løpet av ettermiddagen.

- Vi er fornøyd med å kunne gå til pågripelse og trolig rask oppklaring i saken, sier etterforskningsleder Audun Jevnaker ved Stovner politistasjon i Oslo.

– Jeg vil også takke publikum for tips vi har fått i saken.

Tirsdag 10. januar rundt klokka 9.30 kom det en person inn på McDonalds på Lindeberg og truet betjeningen med en pistollignende gjenstand. Han fikk med seg et mindre pengebeløp. Akers Avis Groruddalen skrev raskt om saken.

Les også: McDonalds avdeling Furuset ranet

Siste nytt i Nyheter

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april. Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj forteller om et boligområde i utvikling.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.