Mann pågrepet for
McDonalds-ranet

Mann pågrepet for <BR>McDonalds-ranet

RANET: McDonalds ved Radisson Blu Alna ble ranet tirsdag 10. januar.

En mann i 20-årene ble i dag tidlig pågrepet på Lørenskog mistenkt for ranet av McDonalds avdeling Furuset på Lindeberg tirsdag 10. januar og ransforsøk av Burger King på Lørenskog dagen før.

Tekst:

Publisert:

Mannen som ble pågrepet er også mistenkt for ransforsøk på Burger King Lørenskog dagen før. Oslo politidistrikt forteller at pågripelsen ble foretatt uten dramatikk og funn på stedet forsterker mistanken om at politiet har pågrepet riktig mann.

Mannen er kjørt til arresten på Politihuset i Oslo og skal avhøres i løpet av ettermiddagen.

- Vi er fornøyd med å kunne gå til pågripelse og trolig rask oppklaring i saken, sier etterforskningsleder Audun Jevnaker ved Stovner politistasjon i Oslo.

– Jeg vil også takke publikum for tips vi har fått i saken.

Tirsdag 10. januar rundt klokka 9.30 kom det en person inn på McDonalds på Lindeberg og truet betjeningen med en pistollignende gjenstand. Han fikk med seg et mindre pengebeløp. Akers Avis Groruddalen skrev raskt om saken.

Les også: McDonalds avdeling Furuset ranet

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.