ANNONSE

Mann pågrepet

Mann pågrepet

UTENFOR SKOLEN: Mannen i 40-årene ble funnet drept utenfor Lindeberg skole natt til lørdag 11. april i 2015.

Muhammad Shazad Aslam ble i fjor funnet drept i Lindebergveien 33. Nå har politiet pågrepet og siktet en mann for medvirkning til drap.

Det var i fjor, 10. april 2015, 40-åringen ble funnet drept på Lindeberg. Politiet har siden forsøkt å finne ut hvem gjerningsmannen er. Torsdag pågrep Oslo politidistrikt en 21 åf gammel norsk statsborger som de så har siktet for medvirkning til overlagt drap på Muhammad Shazad Aslam.

Siktede vil bli fremstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett i ettermiddag. Det vil bli begjært lukkede dører. Siktede representeres av advokatfullmektig Inam Ghous Ali, skriver Oslo politidistrikt i en pressemelding.

– Av hensyn til den pågående etterforskningen ønsker ikke politiet å gå ut med ytterligere detaljer i saken nå, heter det videre.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE