Mann pågrepet

Mann pågrepet

UTENFOR SKOLEN: Mannen i 40-årene ble funnet drept utenfor Lindeberg skole natt til lørdag 11. april i 2015.

Muhammad Shazad Aslam ble i fjor funnet drept i Lindebergveien 33. Nå har politiet pågrepet og siktet en mann for medvirkning til drap.

Det var i fjor, 10. april 2015, 40-åringen ble funnet drept på Lindeberg. Politiet har siden forsøkt å finne ut hvem gjerningsmannen er. Torsdag pågrep Oslo politidistrikt en 21 åf gammel norsk statsborger som de så har siktet for medvirkning til overlagt drap på Muhammad Shazad Aslam.

Siktede vil bli fremstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett i ettermiddag. Det vil bli begjært lukkede dører. Siktede representeres av advokatfullmektig Inam Ghous Ali, skriver Oslo politidistrikt i en pressemelding.

– Av hensyn til den pågående etterforskningen ønsker ikke politiet å gå ut med ytterligere detaljer i saken nå, heter det videre.

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.