Mann pågrepet

Mann pågrepet

UTENFOR SKOLEN: Mannen i 40-årene ble funnet drept utenfor Lindeberg skole natt til lørdag 11. april i 2015.

Muhammad Shazad Aslam ble i fjor funnet drept i Lindebergveien 33. Nå har politiet pågrepet og siktet en mann for medvirkning til drap.

Det var i fjor, 10. april 2015, 40-åringen ble funnet drept på Lindeberg. Politiet har siden forsøkt å finne ut hvem gjerningsmannen er. Torsdag pågrep Oslo politidistrikt en 21 åf gammel norsk statsborger som de så har siktet for medvirkning til overlagt drap på Muhammad Shazad Aslam.

Siktede vil bli fremstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett i ettermiddag. Det vil bli begjært lukkede dører. Siktede representeres av advokatfullmektig Inam Ghous Ali, skriver Oslo politidistrikt i en pressemelding.

– Av hensyn til den pågående etterforskningen ønsker ikke politiet å gå ut med ytterligere detaljer i saken nå, heter det videre.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.