Mann skadd i arbeidsulykke på Årvoll

Politiet fikk melding om at en mann var utsatt for en stygg arbeidsulykke ved et firma på Årvoll i 13-tiden i dag.

Tekst:

Publisert:

- Det er en tysk statsborger som har fått en tung pall over seg, forteller vaktleder ved sentralvakta, Tone Bærland.

Pallene ble for tunge for trucken som lastet dem. Trucken veltet og mannen som er lastebilsjåfør fikk pallen oppå seg. Han ble kjørt til Ullevål sykehus med skader.

- Omfanget av skaden vet vi foreløpig ikke noe om, sier  Bærland.  Den skadde mannen stod på lastebilplanet da ulykken skjedde. Føreren av trucken kom fra ulykken uten fysiske skader.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.