ANNONSE

Mann stukket på Stovner i natt

 

En mann i 40-årene ble knivstukket på Stovner natt til tirsdag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.05.2014 kl 09:32

I løpet av natta har to menn blitt pågrepet, mistenkt for å stå bak knivstikkingen som skjedde i en leilighet i nærheten av sentret.

Det var VG som først omtalte saken.

Politiet fikk melding om hendelsen like etter klokken 01.00. Offeret skal ha hatt blitt stukket i halsen, på skulderen og i ryggen, men ifølge operasjonsleder Vidar Pedersen er ikke vedkommende alvorlig skadet.

Ifølge VG har ikke politiet kommet i kontakt med vitner til hendelsen.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE