ANNONSE

Marring:- Ingen grunn til frykt

Marring:- Ingen grunn til frykt

 

Dyreatferdsterapeut Geir Marring mener det ikke er noen grunn til å frykte ulven.

Tekst:

Publisert:

 -  Alt er selvfølgelig relativt, men det er ingen reell grunn til å frykte ulven, sier Marring, som også driver Oslo hundeskole.

Han har fått med seg saken om elghunden Wendy som ble kjendis over natten. Han mener ni-åringen ble en lett bytte for en sulten ulv.

-  Det kom en pølse løpende, og den pølsa smakte godt. Ulven er et rovdyr, og den dreper for å få mat, sier han.

Marring, som selv er for ulv, mener det var et streifdyr som tok Wendy.

-  Ulven har etter alt å dømme blitt utstøtt fra flokken, og nå er den ensom og på jakt.

- Hvor går veien videre for ulven?

-  Den kan danne en ny flokk med andre streifdyr, eller så forblir den ensom.

Ifølge Marring vil ulven flytte seg i retning byttedyr.

- En annen diskusjon er om vi har råd og plass til å ha streifdyr. Jeg mener ulv er flokkdyr som bør opptre i flokk i bestemte områder. Mosatt er det ikke bruk for dem, sier han.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE