ANNONSE

Matfestival i morgen

Matfestival i morgen

 

I morgen inviterer Veitvet skole til matfestival.

Tekst:

Publisert:

- Da blir det mat fra de fleste kulturer og verdenshjørner, sier Katrin Meløy på Veitvet skole.

Selv er hun veldig glad i indisk mat.

- I fjor var vi heldige da vi hadde flere indiske foreldre som stilte med kjempestore kjeler, men det er mangfoldet som gjør det spesielt, og all energien som legges i arbeidet, og luktene, sier Meløy.

I løpet av kvelden blir det også mye kulturell underholdning, med dukketeater, nysirkus, fortellerstund og sjakkturnering.

- Det vil også komme folk fra bydelen og stille spørsmål om Groruddals-satsingen, og hva vi kan gjør for å få det triveligere på Veitvet, sier Meløy.

 

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE