Måtte bruke vaffel-trillebår

Måtte bruke vaffel-trillebår

 

Birk (15), Mats (15) og Bettina (15) måtte bruke trillebår for å frakte vafler fra Årvoll til Linderud.

Tekst:

Publisert:

- Vi fant ut at det var best å ta med seg alt på en tur, i stedet for å gå flere ganger. Derfor bestemte vi oss for å bruke trillebår, sier Birk, som bor i Kolåsbakken, men som går i tiende klasse på Årvoll skole.

Sammen med klassekameratene Mats og Bettina tok de turen til brua på Linderud for å selge kaffe, kaker og vafler på Operasjon Dagsverk.

- Vi må til å tjene 900 kroner til sammen, og foreløpig er vi et stykke unna målet, men vi har ikke planer om å gi oss, sier gjengen.

De håper at folk på brua ikke har så dårlig tid at de ikke kan kjøpe kaker.

Siste nytt i Nyheter

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.