Måtte bruke vaffel-trillebår

Måtte bruke vaffel-trillebår

 

Birk (15), Mats (15) og Bettina (15) måtte bruke trillebår for å frakte vafler fra Årvoll til Linderud.

Tekst:

Publisert:

- Vi fant ut at det var best å ta med seg alt på en tur, i stedet for å gå flere ganger. Derfor bestemte vi oss for å bruke trillebår, sier Birk, som bor i Kolåsbakken, men som går i tiende klasse på Årvoll skole.

Sammen med klassekameratene Mats og Bettina tok de turen til brua på Linderud for å selge kaffe, kaker og vafler på Operasjon Dagsverk.

- Vi må til å tjene 900 kroner til sammen, og foreløpig er vi et stykke unna målet, men vi har ikke planer om å gi oss, sier gjengen.

De håper at folk på brua ikke har så dårlig tid at de ikke kan kjøpe kaker.

Siste nytt i Nyheter

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg. Grete Horntvedt i Alna Høyre er lei av at hennes lokale ridesenter sliter år etter år.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

 
Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.