ANNONSE

Måtte bruke vaffel-trillebår

Måtte bruke vaffel-trillebår

 

Birk (15), Mats (15) og Bettina (15) måtte bruke trillebår for å frakte vafler fra Årvoll til Linderud.

Tekst:

Publisert:

- Vi fant ut at det var best å ta med seg alt på en tur, i stedet for å gå flere ganger. Derfor bestemte vi oss for å bruke trillebår, sier Birk, som bor i Kolåsbakken, men som går i tiende klasse på Årvoll skole.

Sammen med klassekameratene Mats og Bettina tok de turen til brua på Linderud for å selge kaffe, kaker og vafler på Operasjon Dagsverk.

- Vi må til å tjene 900 kroner til sammen, og foreløpig er vi et stykke unna målet, men vi har ikke planer om å gi oss, sier gjengen.

De håper at folk på brua ikke har så dårlig tid at de ikke kan kjøpe kaker.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

ANNONSE
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
ANNONSE