McDonalds avdeling Furuset ranet

McDonalds avdeling Furuset ranet

RANET: McDonalds på Furuset ved Radisson Blu Alna hotell.

En mann i 50-årene ranet McDonalds ved Radisson Blu Alna hotell med pistol. Mannen kom seg unna med kontanter.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.01.2017 kl 11:06

Se bildet større

LETER: Divisjonsleder ved Stovner politistasjon, Trond Lereng, forteller at de søker etter gjerningsmannen og at de har gode bilder av mannen i 50-årene.

Politiet fikk i dag, tirsdag, inn melding om et ran av McDonalds Furuset i Tevlingveien rett ved Radisson Blu Alna hotell. Mannen skal være i 50-årene og hadde med seg en pistol.

– Det er mest sannsynlig at mannen har gått fra stedet. Nå er vi i gang med å søke etter gjerningsmannen utifra spor og opplysninger, forteller divisjonsleder ved Stovner politistasjon, Trond Lereng, til Akers Avis Groruddalen.

Det er usikkert om mannen truet de ansatte med pistolen.

– Han fikk med seg kontanter, forteller Lereng.

Det var også vitner på stedet, og politiet har gode bilder av gjerningsmannen. Politiet beskriver ham som mulig norsk, skallet med sorte sko, sorte bukser, sort jakke og grå genser.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.