McDonalds avdeling Furuset ranet

McDonalds avdeling Furuset ranet

RANET: McDonalds på Furuset ved Radisson Blu Alna hotell.

En mann i 50-årene ranet McDonalds ved Radisson Blu Alna hotell med pistol. Mannen kom seg unna med kontanter.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.01.2017 kl 11:06

Se bildet større

LETER: Divisjonsleder ved Stovner politistasjon, Trond Lereng, forteller at de søker etter gjerningsmannen og at de har gode bilder av mannen i 50-årene.

Politiet fikk i dag, tirsdag, inn melding om et ran av McDonalds Furuset i Tevlingveien rett ved Radisson Blu Alna hotell. Mannen skal være i 50-årene og hadde med seg en pistol.

– Det er mest sannsynlig at mannen har gått fra stedet. Nå er vi i gang med å søke etter gjerningsmannen utifra spor og opplysninger, forteller divisjonsleder ved Stovner politistasjon, Trond Lereng, til Akers Avis Groruddalen.

Det er usikkert om mannen truet de ansatte med pistolen.

– Han fikk med seg kontanter, forteller Lereng.

Det var også vitner på stedet, og politiet har gode bilder av gjerningsmannen. Politiet beskriver ham som mulig norsk, skallet med sorte sko, sorte bukser, sort jakke og grå genser.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.